Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
scarlet ale super!u ans małe zamieszanie z przedszkolem i Oli idzie dopiero w poniedzialek.No i spiesze donieśc ze Starszaszce wypadłw czoraj pierwszy ząbek (wreszcei bo ruszął sie juz kupe czasu) wiec Wróżka Zębuszka musowo miała dzis fuchę
Liwci wczoraj wypadł ząbek w szkole Wróżka zaspała i nie przyszła. Powiedzieliśmy Liwci, że nie ma wróżek. Dostała od nas pieniązki, nowy plecak i kredki. Nie wiem czy dobrze, że jej powiedzieliśmy, bo narzekała
Hej :-) U nas wszystko ok. Dawid do szkoły, Michaś już ma 15 zęboli, ja w końcu poszłam do pracy, a dzień za dniem leci w okamgnieniu ;-)
A co u was słychać?
hej!!!!!
U nas jak widać po suwaczku,za 4 tygodnie pojawi się druga córunia))))))
Moja poszła rok wcześniej do szkoły,więc teraz zaczynamy 2 klasę))))
Klasę ma świetną,panią również (plastyczka,więc młoda w siódmym niebie,oczywiście na kółko plastyczne już chodziła cały ubiegły rok!)
Dni też mi mijają jak zaczarowane... Dorotka,a kto z Michasiem zostaje? bohaciefka,a jak u Was?