pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PS. Ale tak w ogóle... jak sobie Was czytam, to sobie myślę: życie pisze różne scenariusze... Co bym powiedziała w Waszym wieku? Oczywiście, że żadnych tam dzieci po 35.r.ż! I bardzo możliwe, że wiele z Was się będzie tego trzymać. Powie sobie: ok, 35/6 lat skończone, zamykam temat na zawsze. Zwłaszcza po wieloletnich staraniach. Ale wiadomo, "tyle wiemy o sobie..." ;-) Poznawszy faceta późno, co mogę powiedzieć: dzieci nie będzie, bo sobie tak założyłam? Ale założyłam wtedy, gdy nawet na nie szans nie było... teraz ta szansa jakaś tam jest... Nie skorzystać? ;-) Podobnie było z in vitro: jak wiele z Was mówiłam sobie: AŻ TAK mi nie zależy, W ŻYCIU nie będę się kłuła... no i proszę...Dziewczyny to teraz ja z pytaniem
Do którego waszego roku życia planujecie zachodzić w ciążę?
Ps. Nadrabiam, pierwszy raz mam tak dużojestem na 425 z 436
Dzień dobry! Pani pozwoli, że się przedstawię:Hmm, tak szczerze mówiąc to ja nie wiem - ale raczej max 35-36.
Poza tym mi się wydaje ze mój limit może być po prostu na kolejnym poronieniu. Ale tak myśle dziś a wiadomo, że tylko krowa nie zmienia poglądów![]()
Kocham nie ze biały ale ze takie podejście. W ogole strasznie mi brakuje niektórych reakcji z messengera tutaj, żeby lepiej oddać co autor miał na myśli.Z racji ze mam dziś imprezkę wieczorem to jednak walnęłam sobie dzisiaj rano pinka - biały jak śnieg !tym razem myśle - ufff
Miłego dnia!
To, że biały to też należy kochać w tym przypadkuKocham nie ze biały ale ze takie podejście. W ogole strasznie mi brakuje niektórych reakcji z messengera tutaj, żeby lepiej oddać co autor miał na myśli.
A czujesz się lepiej?Zobacz załącznik 1417142
Pospamuje z rana, bo spam z rana jak śmietana
Na 12.40 mam wizytę kontrolną u ginekologa.
Po 43 nie możesz już podejść do invitro ?Teoretycznie mogę do 43. urodzin. Tzn. jeśli przed nimi nie zajdę, nie mam prawa do leczenia.
Na dzień dzisiejszy wydaje mi się, że po czterdziestce już nie będę chciała. Zaczynam odczuwać zmęczenie tematem, życiem i fizyczne... tak generalnie. Z drugiej strony czas tak szybko napierdziela, że mam wrażenie, że dopiero co poznałam mojego męża, a już się zestarzałam...
Zobaczymy, co z tego wyniknie, ale teoretycznie zostaje mi w takim razie jakiś rok. To oznacza 2 próby in vitro, niedużo. Może będę miała szczęście...
A muszę odpowiadać?A czujesz się lepiej?