reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

dzieki Baska!

własnie naleciała mnie mega ochota na jakies miesko z grilaaa...Ide obudzic Adama..wymarudzic mu, by pojechł kupic i obiad z glowy dzis:-p
Klaudii juz wstawiłam warzywka:happy:..no i czekamy na jakies miecho!

reklama
a u nas dziś byli goście z 2 dzieci ( 5 i 3 latkami) na obiad obowiązkowo więc frytki z sosem majonezowo-ketchupowym i filety z kurczaka:-) Szymek stwierdził że frytki jak z mcDonalda uznałam to za komplement ;-):-p:-D

a u nas dziś byli goście z 2 dzieci ( 5 i 3 latkami) na obiad obowiązkowo więc frytki z sosem majonezowo-ketchupowym i filety z kurczaka:-) Szymek stwierdził że frytki jak z mcDonalda uznałam to za komplement ;-):-p:-D

Wow, Irma jak Maly strzelił takie porównanie, to na 100% to był komplement:tak:Frytki z McDonald's i KFC są pyyycha!

Kurka Irmaa a jak robisz takie dobre???? Ja najbardziej lubie swojskie jesi mam robic w domu-kupne sa srednio dobre-szczegolnie te pieczone w piekarniku...

A dzis chyba cos na obiad zrobi Adam-1 raz:szok:

a ja planuje jutro lub pojutrze zrobic kurczaka na butelce i do tego zrobie fryteczki i jakas salatke z pekinskiej...

Pati kiedy to były takie zwykłe z paczki na szybko robione w piekarniku, tyle że "super długie" bo one są cieńsze i lepiej się spiekają :-D:-D

a u nas dziś spaghetti:tak::-)

Irmaa to ja poprosze jak wiesz jaka firma - bo my frytkozercy strasznie i takie mocno spieczone właśnie uwielbiam :) no a komplement to był niewątpliwy!!!

reklama
Do góry