reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
Syla u nas w tej postaci tez uwielbiany przez Noemi...ale ja jej jeszcze robie przyjemnosc wieksza i kupuje np.literki,motylki albo inne pokrecone makarony :-) Ale mloda lubi tez bardzo sam makaron z cukrem...chociaz ja np.lubie z cynamonem i cukrem :-D

Klaudia uwielbia kolorowe makarone..jakies takie jak Pati mowi ale w rosole wylacznie..

impreze urodzinowa udana..i nawet moj debiut wszystkim smakowal - galaretka z drobiu:D
dzis slataki, kurczaki..itd..to co zostalo z wczorajszej imprezy...i dla Duski rosol wlasnie:)

reklama
kwiaty bzu w ciescie powiadasz :-) tego to jeszcze nie jadlam...poprosze cos blizej na ten temat :-)

Ja w Miedzyzdrojach mialam stradzna ochote na krewetki...te duze...jezuuu toz myslalam ze zwariowalam :-D no i poszlismy do Azjatyckiej knajpy-co mnie zaskoczylo ze prawdziwi azjaci tam pracowali na kuchni :-)Super...zaczelam studiowac menu i nie moglam sie zdecydowac ...wiuec wzielam kurczaka na chrupiaco...potem krewetki w ciescie i sezamie a potem jeszcze krewetki z wazywami :-) Mina kelnera bezcenna kiedy mi to nosil i pytal dla kogo i ciagle talerze tylko dla mnie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry