reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
wlanise po zakupach odeszlam od garow...
barszcz czerwony
sos z puree zmieniaczanym +koperek korniszon

dla Duski ryba:) bo sosow i jak sie dzisiaj okazalo czerwonej zupy tez nie lubi:P

a ja miałam dzisiaj lenia więc poszłam na łatwiznę i wyjełam z zamrażalki zapasy :-)
daniel - rosół, ja - krem z brokułów, tomasz - wczorajsze spagetti, Ula - słoiczek :-)

tylko co jutro ? może MC donalds na zakupach ?

ja jutro mam nadzieje(ze zostanie:P...cd sosu i barszczu dla A, a my z Duska zjemy nalesniki bo za mna chodza!:) dla Gracjana mam ugotowana warzywa z mieskiem na dwa dni, wiec jutro tylko robie nalesniki!

Hmm..ja nawet nie wiem kiedy te tluste czwarki sa :-D u mnie wczoraj pizza :-) a dzis robie zupe marchwiowa..ale znajdzie sie tam i cukinia i por i seler ;)
a przed chwila zjadlam sobie polkiego chlebka z pysznym smalcem..z czyms chrupiacym w srodku :)))) do tego ogoras kiszony :) mniammmm...

mniam Pati!

ja tam w tlusty czwartek kupie dla Dusi i A paczki w pl sklepie:P

poki co my z Duska i Grajanem po obiedzie - po pysznych nalesnikach z dzemem z aronii i kakaem. dla A sos, ziemniaki i barszcz czerwony
a na kolacje idziemy do znajomych...

a jutro hmmm- moze kurczaki zrobie?

reklama
u nas wczoraj zupa brokulowa
i spaghetti

dzis ryba, ziemniaki, salatka ze swiezych warzyw

i tez robie dzis dla A salatke serowa do pracy- zajadalismy sie u znajomych ostatnio- 2-3 rodzaje sera zoltego, sczypiorek, cebulka +majonez

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry