reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

my dzis zajadalismy sie pizza..choc nie przepadam to checi na pichczenie nie miałam (a przygotowałam wszystko juz na mielone:baffled:- Wrócilismy z basenu wypompowani ..i to bylo ciach pach i mrozona ristorante:-D..nawet Duska "zdrowo"(czyt.sporo) zjadla

reklama
No to Klaudia zaczyna sporo zajadać :-) super
Nam dzięki waszym przepisom powiększył się repertuar do 4 zup: pomidorowa, krupnik, rosół i teraz kalafiorowa .. zobaczymy jeszcze dzisiaj bo będzie cdn...
dzięki:-)

:-):-)

a u nas dzis na obiad były kotleciki mielone z gotowanymi ziemniaczkami i marchewka -kto co woli(ja jadłam gotowane marchewki, a Adam ziemniaki+marchewki - Klaudia zasneła:-D..Do tego sałatka ze swiezych zielonych warzyw w jogurcie

a my dzis mielismy gosci - i zajadalismy sie pieczonym kurczakiem z duszonymi warzywami i ryzem do tego pomidorki z cebulka z jogurtem naturalnym ..a kto wolał - korniszonki:-)

od dwóch dni rzadza u nas dania na szybko tosty..zapiekanki..a dzis placki ziemniaczane..lodówka swieciła pustkami, a nikomu nie chciało sie isc na zakupy...:baffled:(pojechalismy dzis ..maz zaopatrzył sie w pizze bo kto mu teraz bedzie gotował:baffled:..a Klaudia bardzo ładnie i sporo zjadla dzis jajecznicy na masełku z szyneczka:tak:i bułeczke z rodzynkami, a i "tatowe tosty" skubała, poł jogurcika wciagneła:tak:..ale faktycznie od kilku dni nie daje jej kaszy..tylko robie kakao na wieczór, mleczko z wit. takie banankowe, badz jogurty pitne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry