reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

Oj i ja tez.... :-) Pati wrzuc przepis na odpowiedni watek jak mozesz.

A ja dzis mam wakacje - maz dlugo pracuje wiec nie chce mi sie gotowac - bedzie chleb i sery na kolacje i tyle:-)

reklama
No a u mnie dzis byly krokiety i wyszly Przepyszne!!! :-D W srodku mieciutkie a na zewtarz chrupiace bo delikatnie w bulce tarej obtoczylam...Mniammmm...Noemi to juz farszem sie zajadala...:laugh2:zanim jeszcze gotowe byly...ona uwielbia kapuste kiszona... No i jutro odslona druga krokietow:-) Nie bede mrozic bo pewnie juz nie beda takie dobre,...

moje tez wyszly Przepyszne - wiec jestesmy the best Pati!:-p..zapraszam tez do mnie dziewczeta:tak:- zrobiłam wczoraj 21 krokietów ..wiec dzis był luzik..plotuchy..zakupy..a za chwilke pyszne krokieciki:-)

mielone ziemniaczki i buraczki beda jutro:nerd:

Ania a jak robisz pieczone ziemiaki?
Ja mam zamiar na dniach zrobic bo dostalam od mojego mistrza przepis :-) takie ze swiezym tymianem i czosnkiem :-p a do tego chyba zrobie jakas dobra rybe ...

reklama
takiej mi ochoty na krokiety narobiłyście że.............sobie 2 kupiłam :-D:-D:-D
ale z brokułami szynką i żółtym serem, mniam też były pyszne :tak::-D:-D:-D:-D

Rusałko to jak już wrócisz do PL to wpraszam się na krokiety :-D:-D:-D:-D:-D
choć w sumie do Pati też nie mam daleko a marzy mi się wycieczka do Berlina, więc Pati miej się na baczności ;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry