reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
Irmaa milo byloby mi Was goscic:-) A tak na marginesie-wiem nie ten watek ale to juz choroba taka ;-) jak ktoras chcialaby wybrac sie do berlina ,albo przejadem bedzie i na jedna noc czy dwie chcecie sie zatrzymac(to tylko dla przykladu bo moze byc i tydzien) to bez krepacji...jak tylko bede w domu to zapraszam :-)

A takie krokiety z szyneczka i serem...mniam mniam...:-)
Co by tu jutro na obiad zrobic...nie mam juz pomyslow...Dorcia co jutro robisz?? ;-)

OOOOOOO Berlin musze sprawdzić samoloty:-)

A ja tez wczoraj jadłam krokiety bo mi smaka narobilyscie, i sobie kupiłam:-D no napewno nie były takie pyszne jak u was ale chcica zaspokojona:-D

A ja wieczorkiem zrobie sałate z mieskiem gyrosowym:tak:

dzis robie mielone z ziemniakami i buraczki..a jutro?...no myslałam,z e tu cos zgapie...po głowie mi chodzi rybka?..ewentualnie nalesniki z serem?..jeszcze pomysle..

a Pati ja tam o Berlin kiedys zahacze:tak::nerd:

Rusałko jasne ze tak, :tak::-):-):-)

Pati jak będziemy jechać dam znać:tak::tak::-D

a ja dziś po pracy poszłam z kumpelą do Marche na pyyyszną lasagne
mięsno - szpinakową :-D:-D:-D:-D:-D

A co tam mam sobie żałować, Iza ma co dziennie zupkę ugotowaną, a mi dla samej siebie nie chce się gotować jakiś wymyślnych potraw, a czasem człek ma ochotę na coś innego :-D:-D:-D:-D dodam że porcja kosztuje chyba 11zł więc żaden wydatek a ile przyjemności :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to Wam powiem, że wracam dziś do domku po pracy,a tu co? KROKIETY :-):-):-) Ten mój Małż to mnie rozpieszcza. Tak się nasłuchał o krokietach, że aż je zrobił. W związku z tym dziś i jutro krokiety :-)

reklama
ale zamentu nasiałam z krokietami- Mamoot-takiego meza zazdroszcze..moj pewnie nawet nie wie z czego je sie robi:-D:-D...(przeczytałam mu to na głos- jak odbąkną ze smiechem-"ja?jak nie wiem:-D:-D:-D:-D"..:dry:

u nas dzis nalesniki na słodko z białym serem..+ budyn czekoladowy..banany..rodzynki...pomarancze...jabłka..:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry