Sandi
Fanka BB :)
Młody usiadł dzisiaj na nocniku, wrzucił papier toaletowy i spuścił wodę - przycisnął na oparciu palcem wyimaginowany przycisk.. szkoda że zawartość nocnika też była tylko w sferze jego wyobrażni...
dobre 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Młody usiadł dzisiaj na nocniku, wrzucił papier toaletowy i spuścił wodę - przycisnął na oparciu palcem wyimaginowany przycisk.. szkoda że zawartość nocnika też była tylko w sferze jego wyobrażni...
dobre 

Kupiliśmy jej laptop i wcześniej jej pokazałam, potem schowałam. W święta jak rozpakowywała prezenty i zobaczyła laptopa to powiedziała tak śmiesznie "znowu laptop"
Zostawiliśmy prezenty na korytarzu, powiedziałam żeby zobaczyła czy nie bylo Mikołaja, wyszła na korytarz i "Ale dużo paczek", "Mikołaj się nie pokaże?"![]()

Wiki ma gadaneMoja mnie rozbroiła na święta. Karmiłam ją rybą i przed podaniem jej sprawdzałam czy nie ma ości. I tak oglądam tą rybę, a moja widząc to mówi do mnie z takim zatroskaniem w głosie: "Nie bój się, to jest ryba". :-) Oczywiście nie powiedziała dosłownie "ryba", bo nie umie wymówić "r", na rybę mówi "jyba".
Albo ostatnio układa z babcią puzzle, a jak nie mogła dopasować puzzla to mówi z przejęciem: "Chyba nie bardzo".![]()

Maja też
. Powtarza całe mnóstwo słów - jak ma dobry humor, to z każdego zdania jakieś wyławia i powtarza
.
dzisiaj rano Ignaś jak zwykle towarzyszył mi w łazience, podszedł do WC spuścił wode ( oczywiście ja siedziałam
) patrzy na mnie groźnie i mówi : "mama, Inaś pucia bodę" ale się usmiałam