• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziwny ból brzucha/jajników

Hej, staramy sie z mężem o dziecko juz chyba ze 2 lata. Wykryto u mnie hashimoto i od listopada jestem na letroxie a dodatkowo ginekolog zaleciła mi cyclodynon na nieregularne cykle (tsh spadło z 5.2 na 2.30). Dzisiaj jest 31 dzien cyklu, prawdopodobnie 15/16 dzien cyklu mialam dni plodne a od 3 dni czuję takie kłucie w jajnikach, pobolewanie. Czy któraś z was miala podobnie i okazalo sie ze była to ciąża? Czy to możliwe że leki tak szybko zadziałały? Nie mam teraz możliwości kupienia testu ani zrobienia testu z krwi....

reklama
Hej, staramy sie z mężem o dziecko juz chyba ze 2 lata. Wykryto u mnie hashimoto i od listopada jestem na letroxie a dodatkowo ginekolog zaleciła mi cyclodynon na nieregularne cykle (tsh spadło z 5.2 na 2.30). Dzisiaj jest 31 dzien cyklu, prawdopodobnie 15/16 dzien cyklu mialam dni plodne a od 3 dni czuję takie kłucie w jajnikach, pobolewanie. Czy któraś z was miala podobnie i okazalo sie ze była to ciąża? Czy to możliwe że leki tak szybko zadziałały? Nie mam teraz możliwości kupienia testu ani zrobienia testu z krwi....
Kolezanka ma podobny problem do mnie, prosiła o dodanie . U mnie osobiscie nadal bez zmian

Ja też choruje na hashi, w ciążę zachodze bardzo szybko ale jej nie utrzymuje. W tamtym roku miałam dwie biochemiczne i jedna pozamaciczna. Lekarze twierdzą że to nie wina Hashimoto ale przyczyny nadal nie ma.
Co do objawow to ja miałam bóle jajników i byłam w ciąży ale to jak wróżenie z fusów bo bez testu nikt Ci nie powie.

Niestety na pytanie, czy to ciąża, odpowie Ci tylko i wyłącznie test, beta lub ginekolog.
Nie ma znaczenia, ile osób Ci napisze, że było w tej samej sytuacji i kłucie jajników oznaczało ciążę, bo narobisz sobie tylko nadziei :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry