Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
prosze o przeslanie dla mnie takze ksiazke kucharska napewno mi sie przyda. moj adres to p.m.hanejko@interia.pl
, mam 5 miesieczna niunie i juz zaczynam powoli kuchcic cos.dziekuje z gory. papapa:-):-):-);-)
Słowiczku.Jeżeli jest to jeszcze aktualne,to też poproszę tę ksiązkę.Moja córcia skończyła już 7 miesiecy,ale mi wciąż brakuje natchnienia w kuchni,więc może Ty mi pomozesz. dorkaw29@wp.pl
hej ;-) czy ja też mogę prosić o przesłanie książki? właśnie zaczęłam wprowadzanie posiłków warzywnych a gotuję sama więc bardzo mi się przyda ;-) hinz.zurowska@gmail.com
moja córcia ma prawie 8 miesięcy.Daję jej dania,deserki ze słoiczków,ale również sama gotuję.Jednak czasami brak mi natchnienia w kuchni.Może zaproponujecie jakieś przepisy na dania,deserki i napiszecie od jakiego miesiąca można je przygotowywać?