Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja mam taki malenki chodniczek, ktory lezal kolo mojego lozeczka, a na nim moje odciski stopek zrobione przez mame na szydelku
Dawniej trzeba bylo sie troche wysilic, a teraz ciach pras i kupuje sie prawie wszystko gotowe
hehe, ja tam muszę oszczędzać, więc muszę kreatywnie i oszczędnie zastępować różne wynalazki szkoda mi kasy na coś co samemu mozna zrobić... wolę kasę wydać na wygodne pieluchy, bo tego to już nie będę konstruować
o widzisz to byloby ciekawe i z pewnoscia bardziej przydatne: podrecznik majsterkowicza - jak samodzielnie wyprodukowac pieluchy jednorazowe w warunkach domowych ;D
To moze jak juz bedziemy doswiadczonymi mamami to napiszemy jakis podrecznik???? Ja juz kiedys jeden zaczynalam pisac, ale wspolautorka wyjechala do Anglii, a samej mi sie nie chce. Ale tamten to mial byc taki bryk dla studentow filologii polskiej. :-)