witam wszystkie Mamy

!!!
Mój synek ma 4,5 miesiąca, ale niestety już niedługo wyrośnie z fotelika 0-13kg, ponieważ jest trochę wysoki:-) I chcielibyśmy kupić z mężem fotelik 9-18kg ale montowany tyłem do kierunku jazdy i niestety nic nie mogę znaleźć, czy znacie może jakąś firmę która produkuje takie foteliki?
Wytłumaczę Wam również dlaczego chcemy zakupić taki właśnie fotelik - we wszystkich sklepach jakie odwiedziliśmy, słyszałam że dziecko musi być już siedzieć przodem do kierunku jazdy bo nóżki opierają się o kanapę w samochodzie. Ale moim zdaniem ważniejsze jest to, żeby moje dziecko było bezpieczne, bo w momencie uderzenia niestety ale główka mojego maleństwa jest za ciężka i szyjka nie poradzi sobie z jej utrzymaniem, i nie dojdzie do uszkodzenia barków w momencie napięcia pasów!!! A w fotelikach montowanych tyłem do kierunku jazdy dziecko jest poprostu wciskane w fotel i nic mu się nie dzieje:-)
Tak więc jeżeli znacie jakąś firmę która ma takie foteliki proszę dajcie znać, bo jeżeli nie znajdę takiego w Polsce, będziemy musieli jechać do Szwecji:-(a tu już mnie nie bawi:-(