reklama

Fotki i filmiki

Ale fajnie siedzi i fajnie leciała:)mój to wylatuje z fotelika samochodowego uwielbia to i robi to specjalnie.
:szok::szok::szok: fajnie leciała? Łoooo matkoooo!!!:szok::szok::szok: Aż mi sie coś zrobiło. :baffled:Ardzesh dzwonię po opiekę !!!:-D:-D:-D
Agi wylatuje z fotelika?:szok: specjalnie?:szok: lubi to?:szok: Boshe dziewczyno... albo ja jakaś nienormalna, albo... ( nie dokończę:sorry2:)

reklama
ale jestem tępa chciałam wam wkleić pare fotek i nie potrafię wgrać z komórki na kompa a nie jestem blądi . Muszę czekać na powrót moich komputerowców

ardzesh mala jest bosssska!!! mam nadzieje, ze nie potukla sie za bardzo. ale na focie jest szał :-D

a tak wyglada młody jak go namawiam żeby sie przewrocil na plecy - mina pt. 'no co Ty mama, nie chce mi sie' ;-)

Załączniki

• DSC06492.jpg
    DSC06492.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Boże co tu się dzieje !!!!:szok::szok::szok: Dzieci ćwiczące jogę i wskakujące z gondoli...
szczesliwa, adzesh co wy dajecie jeść tym dziewczynom...
agi fotka nad wodą - super, zazdroszczę pogody...
Zuzia ślicznie wyglądacie, a Zuzka jaki ma fajny rowerek :-)

reklama
ardzesh-ludzie moji, ależ sie wystraszyłam, nie no Mila przebija Wszystkie nasze maluszki, szok, szok, szok,
zanim nastempnym razem kaskaderke wklejisz to uprzedz jednym postem wstecz, ;-);-):-D:-D ona jest niesamowita, ja stawiam ze na siedem miesięcy to przy łózeczku będziejuż skikać i chodzić do okoła barierek, jakież ona ma silne nogi, cała jest silna, fantastyczna jest Milunia:-D:-D:tak::tak::-):-)

Agi-śliczby bobo z Miłosza, a Ty kochana super wygladasz:tak:;-):-)
labudka-słodziak, nic więcej hihihi....:-D:-D:tak::tak::-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry