Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ana ale twój Gab jest śmieszek szczęśliwa zapisz już Julcię na prawo jazdy martussa mamy podobny śpiworek a to drugie to zdaje się że taki cień gołąbka, ech czytając dalej widzę że się spóźniłam emkaemek zwinął mi nagrodę agi ale Miłoszkowi szybko rosną włoski Mysia Gracjanek taaaaki długiii a ja żałuję bo nie mam zdjęcia z USG
Elwis- Pyza do "mam talent" :-):-):-)
a z tym śpiworkiem to na początku nie bardzo lubiła, ale nauczyła sie, tyle, ze z tego już wyrasta i muszę sie rozejrzeć za większym. za ruchliwa jest do przykrywania... co ja zrobię z kołderka, która kupiłam?? ja przynajmniej śpię o nia spokojnie:-)
ja przykrywam swego kołderką ale potrafi jazdy wyprawiać w łóżeczku dzisiaj wolał bawić się niż spać i wiercił się na wszystkie strony a ulubiona jego pozycja to albo odwrotnie leżeć do kierunku spania albo tak na brzuch się przekręci że nogi wystają za szczebelki itd. a najbardziej lubi jeszcze piszczeć przy tym a jak się wkurzy to płakać i to gdzieś koło 2 w nocy a ja tylko się modle by poszedł spac dzisiaj mi pół nocy chciał się bawić a ja już padałam ze zmęczeni