reklama

Fotki i filmiki

reklama
Powiem Wam że jak szłam na te zdjęcia to szykowałam się na mniej golizny nieco. Ale jak ta dziewczyna pokazała mi jakie fajne robi zdjęcia to się zdecydowałam-co prawda co powinno być zakryte to jest.. No i fakt trochę kasy poszło-ale stwierdziłam, że fajna pamiątka.. no i raz się zyje:-)

samaola a na kiedy ty masz koleżanko termin? Przecież nawet nie zdążysz się nacieszyć brzuszkiem. Jak ta twoja dzidzia się układa, że nie wypycha poduszkowca?? Ja to wreszcie się cieszę z mojego arbuza, choć zaczyna coraz bardziej przeszkadzać.
Niunia8381 rozstępy mogą się jeszcze pojawić z tego co czytam co piszą mamuśki, a chciałam dodać że niczym się nie smaruje:-):-):-).
lajfik mąż się wreszcie nastroił, bo on też ma ciągłe problemy, że rano, przy świetle dziennym, bo nie będzie cieni i tak czekałąm na to rano z 2 tygodnie i się wściekłam.

reklama
Aga śliczny masz swój brzusio :-D w takich pięknych, oliwkowych kolorach :-)Wczesniej ubierałam różne żakiety itp by ukryć swój brzusio, nie było go widac a wygladało jakbym troche przytyła. Teraz Gdy juz coraz bliżej porodu(zostało 8 tygodni) a brzusio juz widać a nie jest za duzy, to zaczęłam wreszcie go eksponować. Do 7 miesiaca nic nie było widać, lekarz mówi, że wszystko idealnie w normie i że z mała wszystko w porządku :-) A mała już główką w dół :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry