szczęśliwa1
Fanka BB :)
ale macie fajne małe brzuszki moj jest ogromny jak poszłam na badania to babka w laboratorium mnie przywitała słowami "o jaka piłeczka " wygladam jakbym miala pilke od kosza pod skorą :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)ale macie fajne małe brzuszki moj jest ogromny jak poszłam na badania to babka w laboratorium mnie przywitała słowami "o jaka piłeczka " wygladam jakbym miala pilke od kosza pod skorą :-)

AGA Samaola ty naprawde masz termin na luty???;-)
larkaa dawaj jeszcze z profilu, ale wydaje mi się na nie malutki już :-):-):-):-)

:-)Powiem Wam że jak szłam na te zdjęcia to szykowałam się na mniej golizny nieco. Ale jak ta dziewczyna pokazała mi jakie fajne robi zdjęcia to się zdecydowałam-co prawda co powinno być zakryte to jest.. No i fakt trochę kasy poszło-ale stwierdziłam, że fajna pamiątka.. no i raz się zyje:-)

, pokaż coś na zamkniętym :-)