reklama

Fotki i filmiki

to ja dorzucę swoją focię z wigilii :)

Załączniki

• PICT0037 (Small).JPG
    PICT0037 (Small).JPG
    24,6 KB · Wyświetleń: 164
Ostatnia edycja:
reklama
ja mam fajne fotki od fotografa-tyle że nie na płytce- więc musze zmolestować męża coby je jakoś ładnie ujął naszym aparatem :-)

A na razie-moja sunia której bardzo przypasował leżak Lenki:-D

Wklejam obiecaną fotkę siebie
Niestety nie mam zdjęć na płytce więc sama ją musiałam uwiecznić na moim nie za dobrym aparacie.. no i ja też kiepski fotograf raczej:baffled:

Justina84 ładnie wyglądasz.

Wiecie co wam powiem, mam wrażenie, że laski zaczęły dbać bardziej o siebie. I jakoś nie widzę tu na forum żadnej niezadbanej mamy. A każda szpetna kobieta jak o siebie zadba to całkiem nieźle wygląda.

aga - zacznijmy od tego, że na naszym lutowym forum, nie ma żadnej szkarady :)) same lasencje! :-):tak:
NanaKG - zdjęcie przepiękne, tylko szkoda, że takie mikro :( czekam na więcej, bo czuję niedosyt! :))
Justina84 - pięknie wyglądasz!

A dziękuję Wam :-) no generalnie jak leżałam na obserwacji pod koniec listopada to na sali ze mna była dziewczyna, która była tydzień dłużej ode mnie i słuchajcie jak jej się przyglądnęłam, to przybrało mnie o mdłości. 22 lata, miastowa, pracująca.. uroda niespecjalna, ale jak się o siebie zadba to człowiek od razu bardziej apetycznie wygląda i estetycznie.

A ona niedość, że nie brała prysznica to w dodatku pachy wycierała sobie papierem toaletowym.. a pociła się niewyobrażalnie bo nie była ogolona :rofl: i wiadomo, że w szpitalach jest gorąco wiec wszystko zatrzymywało jej się w tej puszczy pod rękami. włosy tłuste, ohydne, że przypprawiają o mdłości. Nie chce mi się o niej myślec nawet.

reklama
justine, ale nie wiemy, czy ona nie leżała na podtrzymaniu ciąży.
Nie wiemy, czy tak samo dba o siebie w normalnych - domowych warunkach. A jeśli ma zagrożoną ciążę, i nie wolno jej wstać nawet do ubikacji - to jestem w stanie zrozumieć poświęcenie. Dla dobra dziecka też byłabym skłonna przeleżeć w niehigienicznych warunkach całą ciążę. I miałabym gdzieś, to, że komuś może to nie pasować :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry