reklama

Fotki i filmiki

reklama
Justina84 to rzeczywiście mało estetyczne:baffled: Rozumiem nie golić okolic bikini, kwestia bardzo indywidualna,ale zarośnięte pachy u kobiety to masakra- co za problem machnąć szybko jednorazówką. Ale to jeszcze nie jest taki kolosalny problem, najgorszy jest smród tygodniami niemytego potu. Chwilowo mieszka u mnie kuzynka, która przyjechała do Wawy na studia z malutkiej wsi. Ale wieś o niczym nie świadczy, ludzie tam zwykle utrzymują higienę. Ona śmierdzi paskudnie, nie myje się wogóle, wali takim rozkładającym się potem, ni8e da się wytrzymać z nią w jednym pokoju. Najgorsze jest to, że nigdy nie byłam w takiej sytuacji i nie wiem co robić, a znieść się tego nie da.

Laarka współczuję, bo Ty z teściową mieszkasz na stałe:szok:
A co do prezentu obawiam się że żel i antyperspirant zdobiłby półke w łazience:-(

Takie teksty nie pomagają. Mój mąż codziennie krzyczy, że śmierdzi w domu, a dziadek nic ;/ Dzisiaj nasyłam mojego ojca na niego, bo nie można z nim wysiedzieć w jednym pomieszczeniu i wstyd gości do domu zapraszać. Ostatnio pobija rekordy i nie jest to smród tylko potu, ale jeszcze moczu, kupy, brudu...szkoda gadać. To już żule pod sklepem mniej śmierdzą, bo często dezynfekują sobie jamę ustną:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry