reklama

Fotki i filmiki

reklama
kraf - szkoda, że wyszły Ci rozstępy, ale z drugiej strony - to piękne znamię macieżyństwa :)))
A brzusio - gigancior :-) super!
A ja mam duży brzuch a pępek wciąż w środku. Tak już zostanie...

kraf83 faktycznie spory brzuszek :tak: zwlaszcza widac to gdy lezysz na pleckach... U mnie, gdy dzidzia sie odpowiednio ulozy, to jak leze na plecach to mam bardziej plaski niz wypukly

Ostatnio jak bylam w pracy to kolezanki zdziwily sie ze mi miesiac do porodu zostal :-p Bo nie wygladam na 8 czy 9 miesiac :szok: No ale malenstwo dobrze sie rozwija, to najwazniejsze :tak:

JA ostatnio robiłam babski wieczor. Kolezanki chcialy koniecznie zobaczyc jak wygladam :D Byly w szoku, ze to juz prawie 9 miesiac hihihi. Stwierdzily, wszystko mi poszlo w brzuch i piersi :D Kazaly sie odwrocic i stwierdzily, ze nawet wciecie w talii mi zostalo. A ja myslalam, ze taaaaka gruba jestem i brzydka. Az troche zle byly, bo myslaly, ze zobacza mnie wieeelka a tu tylko brzuszek :d

Bo ludzie mysla ze zobacza wielorybka jak slysza o kobiecie w ciazy :tak: A to wcale tak nie jest ;-) ja tez mam zachowane wciecie w tali, a to co najwazniejsze ze męzowi podoba sie moja ciązowa figura :-D

reklama
No to mamaflavii wstawiaj zdjęcie, bo inaczej Kraf zwyciąży walkowerem:-)
A na poważnie to nie wyścigi, bo większość z nas nie ma co marzyć o takich brzuchach w którejkolwiek ciąży, bo to pewnie właśnie kwestia indywidualnej budowy. Ja genów mega brzuszka w każdym razie nie mam:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry