reklama

Fotki i filmiki

reklama
Mąż robi mi sesje raz po raz, mam w kompie osobny plik ze zdjęciami brzuszka w każdym miesiącu :-) Też nie mam genów dużego brzuszka, o czym przekonywała mnie moja mama jeszcze na początku ciąży, nie wierzyłam jej i trochę mnie załamywała wizja siebie w mega rozmiarach (zawsze wręcz histerycznie dbałam o ciało). A tu brzusio nie urósł bardzo, tak jak mówiła mama, do 7 miesiąca nosiłam ciuchy nieciążowe.

Widze, ze domagacie sie mojego brzuszka :-p :-D Voila´! Zdjecie z przed jakis 2 tygodni, ale od tego czasu chyba sie nie zmienil, no moze tylko obnizyl ;-)

Załączniki

• Brzuszek - koniec grudnia.jpg
    Brzuszek - koniec grudnia.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 118
jak dla mnie - mamaflavii wymiata nas wszystkie! :tak::-D:-):tak:
Zastanawiam się, jak ty prosperujesz codziennie!?! przecież każdy cm utrudnia życie :) a ty masz ich sporo.
Nie tylko za siebie, ale też zbierasz chyba te cm od samejoli i innych, które te brzuszki mają znikome ;-):-D
brzuch fantastyczny! :)

Paulusia jaki fajny brzuszek :-) i jaka fajna kreseczka! Też mam kreseczkę ale słabą...a od dzieciństwa gdy zobaczyłam kobietę w ciąży na basenie i zapytałam mamy co to za kreska, chciałam mieć taką, jak najmocniejszą, gdy będę w ciąży. Cieszę się, że wogóle taką mam bo ponoć u blondynek to różnie z tym bywa...

ardzesh - funkcjonuje dobrze, oczywiscie szybko sie mecze, robie male przystanki, ale daje rade - u mnie wlasnie syndrom wicia gniazda w pelnym rozkwicie - pucowanie i przestawianie mebli w przygotowaniu na synka :tak:
a w pepuszku mam obecnie 118 cm, czy ktoras ma wiecej?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry