Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
maranka mała Maja to jak kopia Ali gdy byla w jej wieku :-) Cudne masz panny
agi nie widac tak bardzo szczuplosci u młodego, ale bardzo fajny chłopczyc ci rosnie. I to pomocnik!
Dopiero co pamietam jak nasze dzieciaczki byly malutkimi niemowlakami a teraz... To już są niemalże przedszkolaki i zupełnie inaczej wyglądaja niż kiedyś
Samaola ależ ja Ci zazdroszczę tej chusty!!!Od kiedy zaszłam w drugą ciążę nie noszę Zosi(( tylko czasem podniosę jak muszę. Ale Wasza córeczka ma długie włosy!!!
Mary doba za krótka powiadasz? Trochę mnie to mrozi, jedno w miarę podrosło i daje rade pospać a zaraz znów nie starczy 24 h? Ale dziewczyny śliczne i no po prosru serce się śmieje jak się patrzy na takie szczęście...ja też już chcę!!!
Maranka , te włoski Ali są niesamowite a dziewczynki wciąż bardzo podobne Rosną obydwie bardzo szybko