• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Dzieciaczki śliczne,coraz większe i coraz piękniejsze :-)
A oto minki Oliwki

picture095cj5.th.jpg

reklama
Ale ja ciapa jestem, nawet zdjęć normalnie nie umiem wkleić, tylko jakieś słupki robię :eek:
I jeszcze Oliwka jak śpi (ze starszą siostrą na podłodze i samiutka w łóżeczku)

słodko sobie ziewa

pozuje do zdjęć ;)

odpoczywa przed telewizorem ;)

O ja nie moge:szok::-D ale Lilcia wygląda zajeb***ie w tych chopinowskich włoskach i w tej kitce:-D:-Drewelacja:-D
A Maja??nie no napatrzeć się nie mogę superowy irokez...
Jezu jakie sliczniuchne dzieciaczki no poprostu nie da sie tego opisać słowami!!!
Oliwka takie śmieszne minki strzela a mała Pieczareczka taka śliczniutka będzie przystojniaczek:-D
Lucy świetnych masz facetów! jak się czujesz jako rodzynek w domku??:-D ah tyle mężczyzn do rozpieszczania tylko pozazdrościć:-D
A Sarenka jest bardzo podobna do tatusia a najbardziej to oczęta ma podobne

Kaira posumowalas wysmienicie cala bande.. Pola tez mam taka posciel tylko ja nazekam jednak na to zapinanie odpinanie jedno dobre ze chomik nigdy sie jeszcze z niej nie wykopal a z innych idzie mu to wysmienicie a Maja to bedzie chyba tatus w spodnicy?:-)

wszystkie dzieciaczki taaakie superanckie...nie mogę się doczekać jak je zobaczę...ciekawe czy poznamy kto i jak się nazywa???:confused:

Kobitki-jasne, ze się poznamy. Ja juz nie moge sie doczekac naszego spotkania! A dzidzie jakie juz beda rozkoszne:-D Ciekawe czy nam dadza poplotkowac....hihihih.
Usciski dla wszystkich slicznotek listopadowych i ich Mam!!!

reklama
Pola, a po co my bierzemy naszych facetów??Żebyśmy mogły poplotkować i popiwkować, a oni sobie usiądą z dzieciaczkami i wymyślając dla nich różne zabawy sami będą się twórczo rozwijać :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :-D :-D :-D :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry