• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

No tak z bużki to mi sie wydaje że może być większy niż mój synek:happy: widać że to duzy i silny(jak wysoko trzyma główke) chłopiec:tak::-)

reklama
Beti duży już duży Mateuszek i tak fajnie rączki do przodu wyciąga:-)sięga już po zabawki jak jest na brzuszku??moja Paula jeszcze trzyma rączki podkurczone dzisiaj udało jej się jedną wyprostować ale to chyba tak z przypadku:confused:

Patija kochane rodzeństwo ślicznie razem wyglądają...widać że się bardzo kochają:-)

heh u nas śliniaczek też już poszedł w ruch...Paula się strasznie ślini

Piękne rosną te nasze dzieciaczki. :-) :-)

Widzę że dziewczyny sobie winkujecie:-) Muszę się przyznać że ja też jestem po winku:-) bo mieliśmy małą uroczystość tzn. urodzinki Mateuszka(dzisaj skończył dokładnie 3 miesiące) i moje (no ja niestety trochę więcej:-):-D )
Wasze małe panienki są śliczniutkie;-) :tak:

Beti wszystkiego naj naj..... dla Ciebie i Mateuszka, a dziś 13go ja w podobnej sytuacji. Moje urodziny, a Wiktorek kończy 2 latka i 2 m-ce. Tylko że ja wypiłam mały kieliszek adwokata a nie winko :-p i skusiłam się z tej okazji na 3 małe rafaello mniammm (bo już 3 tyg nie jem słodyczy);-)

No Dorotka wszystkiego co rozkoszne również dla was. jestem pełna uznania dla Twojej wytrwałości...ech.muszę i ja się wziąć wreszcie za siebie...może od jutra???:-p

Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Dorotko i dla Wiktorka:tak:!!!
A mój synek jutro będzie miał roczek, hehe bo minie rok od poczęcia:tak::-D

Dorotko wszystkiego NAJLEPSZEGO dla Ciebie i Wikusia od Sary i jej mamy:))
tatty24jf6.gif

A dla WSZYSTKICH dzieciaczków listopadowych i ich mam wszystkiego dobrego z okazji WALENTYNEK....a przedewszystkim duzo MIŁOŚCI!!!od Sarenki i mamy:))

reklama
Wszystkiego najlepszego dla ciebie Dorotko i dla Wiktorka!
A dla wszystkich mam listopadowych i ich dzieciaczków gorące całusy z okazji Walentynek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry