• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Dziekuje dziewczyny za komplementy :):):):zawstydzona/y:
Beniaminko rzeczywiscie wiekszosc prezentow to Majeczki a wszystkie torby wieksze od niej :) A co do strojenia to jak pojechalismy w strony rodzinne i wszystkie kolezanki wojki ciotki zaczely nas odwiedzac to Majeczki garderoba zaczela pekac w szwach :) Takze zapas strojnych ciuchow ma az do rozmiaru 86!!!:happy:
Kinia zdjecie pod tytulem ale o co chodzi bomba!! skad ja znam ta mine :)

reklama
gosheek - dołączam się do zachwytów. Piękna mama to i córa boska! :)

kinia
- najpierw się zastanawiałam co Ty na jednym zdjęciu taka opalona, później doczytałam, że to ciocia ;D Hahaha! :) Śliczna malutka. Adaś na chrzcinach te miał taki kaptur jak krasnal wyglądał! :D

Śliczne dzieciaczki wszystkie bez wyjątku
To i ja dodam kilka fotek mojej Małgosi SDC10953.jpg SDC10962.jpg SDC10973.jpgSDC10959.jpg

śliczne dzidziusie i sliczne mamusie :) gosheek zupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam nie wiem czemu, ale pozytywne zaskoczenie :)dzidzius sliczny oczywiscieKinia super zdjecie tego skrzacika malego hihi kochane , Karolina ty jestes mama 3 dzieci z tego co pamietam? w zyciu bym nie powiedziala sliczna corcia...

jojo31 super malgosia :)urodzona fotomodelka :)urocza

podsumowujac wszytskie dzieciaczki sa sliczniutkie, i kochane :)

ponownie dziekuje :)
jojo Twoja Malgosia urocza, a oczka tylko sie swieca zeby cos napsocic:)
karolina ja tez bym w zyciu nie powiedziala ze masz juz trojke brzdacow :) Tak mlodziutko wygladasz:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry