reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Dziś pierwszy raz widziałam idącego Frania!!!!!!!!!!!!
Juz na koniec rehabilitacji pani rehab przeszła z Franiem ze 3 metry, tzn ona trzymała go za miednicę, dociskała ją odpowiednio, żeby pomóc przenosić ciężar nóg a mały..prawa-lewa-prawa-lewa!!!!!!!:-) A jaki szczęśliwy był!!!! Śmiał się w głos!!!!!
Dla mnie to był widok ..no sama nie wiem jak to określić:-) Idący Franiu:-) Może jeszcze z pół roku i będzie pierwszy samodzielny kroczek?:-)

reklama
Franiowa same CUDNE wiadomości :-D:-D:-D:-D
A nie mówiłam ,że i Ty się kroczków doczekasz :-D:-D:-D:-D
SUPER !!!
Ale mi się japka cieszy !!!!!
Jesteś WIELKA !!!!
A Franio to mały WIELKI człowiek !!!

dzięki dziewczyny:-)
Ja wiem, że do chodzenia jeszcze kawałek, ale mały dzis udowodnił, że da radę:-)
Te proroctwa co do jednej sztywnej nogi też sie nie sprawdziły, obie ładnie równo zginał:-)

A nie mówiłam??? A teraz wiesz jak ja się czułam jak w kwietniu to samo zrobili z Paulinką? One się śmiały a ja ryczałam jak mała szła po sali :tak::tak::tak: Jeszcze trochę cierpliwości, jeszcze parę miesięcy i nasze łobuzy zaczną same chodzić :tak::tak::tak: Innej opcji niema :-)

Swoją drogą najpierw była trzymana za bioderka jak Franio, po jakimś czasie za rączki a teraz uczy się trzymać tylko jedną ręką i w łóżeczku już daje radę. Bardziej martwi mnie teraz asymetria i krzywe plecki. Ale i z tym trzeba sobie poradzić.

Dziewczyny powiedziały juz wszystko :):) a w temacie różnych proroctw na temat Frania to...sama wiesz...papierki jedno a Franek i tak robi swoje, ale to wszystko dlatego że wiesz - on nie umie jeszcze czytać i nie wie co wszystkowiedzący lekarze wypisują :):) dlatego się nie przejmuje i IDZIE do przodu. teraz juz można swobodnie to napisać - on idzie :):):) do przodu. Że o zasługach mamusi w tym zakresie nie wspomnę, nie ?

Ależ radość, Aga, po prostu super :) Miłego dnia. zresztą stało się już, nie? to wyjątkowy dzień :):) ale chyba jak każdy jeden kiedy mały pokazuje cośkolwiek nowego :)

reklama
Do góry