reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

reklama
Iza a nie mówiłam że Patrycje to ślicznotki, jak miałas wątpliwości co do imienia?!!!!!:-D:-D:-DCudeńko!!!!!!!

Aga Marysieńka wyglada jak laleczka! Piękniusia! Taki łagodny, przyjazny wyraz twarzy i te rezolutne oczęta! Achhhhh............

Będzie mi sie Iwo miał za kim uganiać jak podrośnie skoro kobitki z jego rocznika takie piekności!:-D:-D:-D:-D:-D

Iza, Pati taka duża jak mój Alan :) Może ich spikniemy ze sobą ?? ( chyba się Lady nie obrazi ;) ) Śliczna !!
Aga, Marysieńka kruszyneczka śliczna !! Taka malusieńka, słodka dziewczyneczka :) Jeju... Moje dziecko nigdy takie malutkie nie było ;)

Nasza PATI to coraz śliczniejsza się robi z dnia na dzień....a MARSIEŃKA ma cudowne spojrzenie.....idzie się zakochać....

Hrabio bravo!!!!!!!!!! Silny chłop z Ciebie!!!!!!!!

Pati jaaacie ales duza !!!!!!!!!!! Sliczna!!

Marysia słodziuchna i taka krusia kochana.

moja tez juz ładnie glowke podnoi coraz pewniej tez ja trzyma i gada jak ma dobry humor uwielbiam to

Silka, Lady, ja tam do 18 roku jej życia będę gonić wszystkich chłopów z pałą bejsbolową!!! A jej założę pas cnoty na zamek szyfrowy z kodem binarnym hehe. Żadnych facetów :)) nawet malutkich :)

Ależ Silka fajną czapę kupiłaś Okrąglinkowi, faktycznie malutki raperek z niego, niech się amerykańscy gangsta-boye chowają w krzaczory :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry