reklama
Justynka kochanie ja stanowczo protestuję, proszę tu nie siać dywersji hihihi
Miałam nadzieję, że choć w ciąży nie będę musiała przejmować się moją wagą, no ale patrząc na taką laskę to chyba zaczynają się odzywać moje kompleksy
Miałam nadzieję, że choć w ciąży nie będę musiała przejmować się moją wagą, no ale patrząc na taką laskę to chyba zaczynają się odzywać moje kompleksy
justynka1 ja też nic nie mam :-( tylko w ciąży się mogę nacieszyć większym rozmiarem.Ale wielkość biustu nie zależy niestety od wagi...Mam koleżanki chudsze od siebie a mają spory biust...taka sprawiedliwość ;-)
Z kolezankami mialysmy nasza grupe "ABC" - absolutny brak cycek. Z czasem troche sie polepszylo, ale ja bym wolala wiecej. Za to teraz biuscik ze hohoho
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - Bielusieński......
Justynka1 - ja podobnie. Dziś weszłam w normalne spodnie - trochę może luźniejsze. Pani co mi kamień z zębów zdejmowała bardzo się zdziwiła gdy dowiedziała który to miesiąc.

Justynka1 - ja podobnie. Dziś weszłam w normalne spodnie - trochę może luźniejsze. Pani co mi kamień z zębów zdejmowała bardzo się zdziwiła gdy dowiedziała który to miesiąc.
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Cycki to już teraz D - z B - i wyglądają .....oookkrrrooopppnnniiieee

traschka
Mama Marysi
dziewczyny jak sie zdjecie wkleja?? chcialabym dodac a nie wiem jak![]()
Nad miejscem do pisania masz kilka znaczków jak np pogrubienie czcionki, kursywa, podkreślenie itp. Trzeci od prawej obrazek z drzewkiem - klikasz na niego i wtedy możesz wkleić zdjęcie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja chodzę regularnie bo mam b. kiepskie zęby :-( Po porodzie będę spędzała godziny i wydam majątek na dentystę 

reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Może nie żołkną, może nie bolą - dzięki Bogu - ale dużo do porobienia.
Ostatnia edycja: