reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
ramari tylko pozazdrościć takiego zgrabnego brzuszka:) Mój jest tak samo szeroki jak wypukły i wyglądam jakbym miała rodzić za miesiąc. Tragedia.

witajcie ;)
ja od dzisiaj na forum!
o ciąży dowiedziałam się w 8 tygodniu, dłuuugo nie było widać. ważyłam 72,5kg. Teraz jestem w 7 miesiący i trochę i chudnę wciąż. niewiele, kilka set gram, z wizyty na wizyte sie waham. a teraz jest 71,300 ;) cieszę się, bo lekarz powiedział, że mogę tylko 10 przytyć, wiec mam jeszcze 3 miesiące a i tak chyba nie zamierzam aż 10. wogołe lekarz zapytał mnie, czy ja sie ni odchudzam... ale poprostu ciąża mi służy. grrrrrrr 006.jpg zdjęcie sprzed 2 tygodni, jkoaś 24 tydzień był... pozdrawiamy

Tusen pięknie wyglądasz! Kolejna szczuplutka ze zgrabnym brzuszkiem! Dzięki waszym zdjęciom nie tknęłam słodyczy od sylwestra (wiem, jak na razie nie za długo hehe:) ale wierzę, że wytrwam! Nie mogę sama wyglądać jak klucha bo mi bedzie wstyd z domu wychodzić...

reklama
Dziewczyny śliczne brzuszki :-)
Traschka Ty naprawde przesadzasz. Co do nie jedzenia słodyczy to uważam, ze dobrze robisz. Ja też tylko sporadycznie, ale więcej wiary w siebie!!!