Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fiołkowa naprawde nie wiem czemu tak sie martwisz tą wagą Kubusia? Ciesz sie że dziecko ładnie je i przybiera na wadze... Nawet jeśli miałby być gruby - to wkońcu tylko dziecko i z tego wyrośnie... Chyba nie zamierzasz go w tym wieku odchudzac?magmadzia - niedawno zaczęliśmy używać ubranek 68
Ja sama nie wiem, co w nim tyle waży, bo naprawdę nie jest tłuściochem, nawet ostatnio podbródki mu się zredukowały;-)
Jutro idziemy na szczepienie, więc na pewno będzie mierzenie i ważenie i zobaczymy, co powie lekarka. Trochę się boję, prawdę mówiąc, zwłaszcza jak czytam, że Wasze maluchy ważą po 5-6 kg![]()

fiołkowa naprawde nie wiem czemu tak sie martwisz tą wagą Kubusia? Ciesz sie że dziecko ładnie je i przybiera na wadze... Nawet jeśli miałby być gruby - to wkońcu tylko dziecko i z tego wyrośnie... Chyba nie zamierzasz go w tym wieku odchudzac?![]()
Ależ skąd! Tylko jedna znajoma lekarka jak usłyszała ile on waży, to stwierdziła, że hoduję świnkęfiołkowa naprawde nie wiem czemu tak sie martwisz tą wagą Kubusia? Ciesz sie że dziecko ładnie je i przybiera na wadze... Nawet jeśli miałby być gruby - to wkońcu tylko dziecko i z tego wyrośnie... Chyba nie zamierzasz go w tym wieku odchudzac?![]()
Ale ona go nie widziała, więc nie zna jego proporcji. Masz rację, przestanę się tym przejmować
gosia co to za pobudki macie o tej porze;-):-)

Ależ skąd! Tylko jedna znajoma lekarka jak usłyszała ile on waży, to stwierdziła, że hoduję świnkęAle ona go nie widziała, więc nie zna jego proporcji. Masz rację, przestanę się tym przejmować
![]()
Ważne ze Kubuś jest zdrowy...a i wcale na grubego nie wygląda 
Zaczelam dokarmiac butla i zrobila sie okraglaKamikaa tyle pisalas ze twoja mala slabo przybierala a ona taka fajna pucia, chyba okrąglejsza na buzi jest niz moj Krzyssliczna dziewczynka