reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czekolada - kształt masz podobny do mnie, chociaż mi pępek w całości nie wypchał się. Ja stawiam na dziewczynkę :-)

Czekolada brzusio rewelacja, a co do kształtu to podobno na dziewczynkę jest bardziej "rozlazły" :-D czyli wchodzi na boczki :-) a na chłopca jest niby taki piękniutki, szpiczasty :-) nie wiem ile w tym prawde ale jak sąsiadka i moja fryzjerka powiedzialy do mnie że pewnie dziewczynka będzie to nie wierzyłam że wyczytaly to z mojego brzuchalka, no i sie nie myliły :-) czyli coś chyba cos w tym jest :-)

Czekoladko - brzunio super, jeny ja wygladam identycznie (noo moze nogi masz szczuplejsze ehhh), pepol wylazl juz dawno.
Obstawiam za dzieczynka. A ile masz w pasie :))))) w obwodzie???

navijka - kochana nie wiem ile mam w pasie nie miaerzylam sie a zgubil mi sie gdzies centymetr w domku buu.. a Ty ile masz?
a co do nóg to mi przytyły i w ogole juz nie wiem jak mam sie ubierac taka jestem zła ... widze siebie we wszystkim jak słonica jakas.. :(

Czekolada brzusio rewelacja, a co do kształtu to podobno na dziewczynkę jest bardziej "rozlazły" :-D czyli wchodzi na boczki :-) a na chłopca jest niby taki piękniutki, szpiczasty :-) nie wiem ile w tym prawde ale jak sąsiadka i moja fryzjerka powiedzialy do mnie że pewnie dziewczynka będzie to nie wierzyłam że wyczytaly to z mojego brzuchalka, no i sie nie myliły :-) czyli coś chyba cos w tym jest :-)

[/URL]

A wiesz,wprawdzie nie wierze,że po kształcie brzucha mozna rozpoznać płec,ale u mnie dokładnie tak było,jak byłam z synkiem w ciązy,to miałam okragłą piłke,a teraz taki na boczki wylewający sie.;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry