reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Jenni śliczna z lokami..do twarzy jej...dziewczynki z kolami są słodkie :tak::tak::tak:

Filip też ostatnio "zapuścił" włoski..i zaczynają mu sie kręcić, po meżu...a ja mu je ulizuje, bo nie podobają mi sie chłopaczki z lokami..Tomek takie miał, mama mu zapuszczała, wyglądał jak dziewczyna :baffled::baffled::baffled: - nie podobają mi sie jego zdjecia z dzieciństwa :-D:-D:-D;-);-);-);-)

Ja w sumie może po miesiącu wstawię zdjecia ze świąt ;-);-):-D:-D:-D

Przy wigilijnym stole

Z tatusiem przy naszej choince

ale prezentów...:szok:

a ten dla mni?? taki duzy? jak sie zabrac do niego...

fajnie sie rozpakowuje prezenty..:-)

jestem smykuś..

Mysia Fili to śliczny chlopak:tak:
Jenni w lokach to prawdziwy aniolek:blink:
Wisnia nie przejmuj się u mojej Wiki też marnie z wlosami no ale w koncu kiedyś urosną:tak::-D:tak:

Jenni piękny aniołek, nawet jesli czasem pokazuje różki ;-)
Filipek miał chyba niezłą frajdę z prezentami ;-)

a co do włosów mojej to kiedyś urosną, pewnie Izie urosły na dobre całkiem niedawno a jak oglądałam jej zdjęcia z okolic roczku to miała dłuższe niż Pyś, minimalnie ale jednak dłuższe hmmm...

Jeszcze Was trochę pomęczę zdjęciami...

po kapieli...:-p

ale mam sprzęt...

na spacerku w Nowy Rok

jak już dorosnę to będę trenerem jak tata...gwizdać juz umiem

u wujka na kompie wszystko ładnie widać...a ile światełek:szok::szok:

i babci trzeba pomóc piec faworki...

ach te reklamy...

Filipek to naprawde bardzo sliczny i uroczy chlopczyk a te jego niebieskie oczeta uhhhhhhhhh takie sliczne:tak::-):tak::-):tak:

Wkleje zdjecia (mam nadzieje ze sie niepogniewacie) mojego syna jak mial roczek i jego podobienstwo do Jenni:-):tak:;-)

Irtasia, ale Jenni jest podobna do brata :szok: A w loczkach wygląda uroczo. Ja zresztą uważam, że i chłopcy i dziewczynki wyglądają w loczkach ślicznie. Mój Damian miał loczki i wyglądał jak mały aniołek jak był mały. Oliwce lekko się zawijają włoski, ale niestety takich loczków jak Damian nie będzie miała :no: a szkoda...

Mysia, pilnuj Filipka, bo taki śliczny, że dziewczyny Ci go zepsują :rofl2:

A my dziś byliśmy w Trójmieście: u mojej kuzynki tej od trojaczków, na spacerku na molo i plaży i w Ikei. Wklejam kilka zdjęć z wypadu:

na molo

z mamusią na plaży

z tatusiem na plaży

ale fajnie jest nad morzem!

reklama
Filipek bardzo ładny chłopczyk.
A Oli ma super zdjęcia na plaży,już taka duża na nich wygląda.
A Jenni bardzo podobna do Chrisa.:-D

Do góry