reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

geniusz czy typowe zachowanie

no ja byłam dzis na tych zajęciach o dziecku uzdolnionym i dowiedziałam się tak
że specjalne uzdolnienia to rozpoznaje się tak około 3 roku życia
ponieważ dzieci do 3 roku życia rozwijają się intelektualnie tak róznie że trudno tu określic poziom uzdolnienia
jest jednak pewne to że jest to duży plus małej i rokuje pomyślnie na przyszłośc
pozdrawiam

reklama
jeju, bardzo wam wszystkim dziękuję, myslałam , ze juz nikt nie odpisze a tu tyle:)

Macie rację, lepiej niech ma spokojne dzieciństwo- jak ma coś zdziałać w przysszłości to i tak to zrobi.. Może faktycznie to normalne, tylko wiecie w kręgu sa 5,6,7 latki i jak Zuzia wie więcej od nich to myslałam, ze to fenomen:). zrobi jak zechce na razie to mowi, ze chce byc : modelką i pływaczką:)

buziaki dla wszystkich i ich mądrych maluszków

ja z moja nauczylysmy sie pisac i czytac (wszystko) jak mialysmy 3 lata... angielskiego uczymy sie od najmlodszych lat-od 4 roku zycia z nauczycielem mialysmy zajecia...ale juz wczesniej podobno potrafilysmy cos nie cos powiedziec...dla mnie to troche normalne ze w takim wieku dziecko robi takie rzeczy..w sumie im wczesniej tym lepiej, a jesli jeszcze sama chce to tylko sie cieszyc, ze woli popisac czy poczytac niz bawic sie zabawkami :tak:
Powodzenia w dalszej nauce :)

Do góry