reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cały tydzień ma być taki parny i duszny ale też z deszczem.
A ja wygoniłam moich chłopaków na dwór żeby trochę ogarnąć mieszkanko.
mój się uparł żeby jechać dziś do Łagowa ale ja bym chyba wolała w piątek może go przekabace:-p

reklama
No wlasnie beti wkurzajace to co nie:wściekła/y:
rany jak goraco w domku:szok:maskara
Dawidek zajety zabawka,wczoraj przywiozlam od siostry:-Di mam chwile spokoju:-D:-D
a czy ktoras z was wogule lubi kwiaty???
lece do Dawidka widze ze usypia:-Dpampka trzeba zalozyc:-D

ale skwar :baffled:
znowu ludzi dzis nie ma... pewnie plazuja :dry:

ja lubie kwiatki, tylko zywe no ale dlugo nie mam ich w domku bo zapominam je podlewac :sorry2: nawet kaktusy ususze :sorry2: Ale mam w domu jakies jeszcze przetrwaly... chyba mam 2 jakies nowe normalne i jeden kaktus weteran przeszedl ze mna juz nie jedna susze hehehehe....

a marcelek ma katarek , kurde mam nadzieje ze nic wiecej sie nie rozwinie.

Ja ma faze na palme w ogrodzie ale nie moja chata.Co najwyzej w donicy moge sobie kupiac ale J.puka sie w głowe i mówi ze sama ja przy przeprowadzkach bede tachac.Wiec palma tylko w głowie:-p
U nas tez dzis upał z resztaa od tygodnia naszczescie w domu chłodno.
Smigam zaraz z dzieciakami na zakupy a pózniej moze pochlapiemy sie w basenie tylko musze poczekac az słonce bedzie jeszcze wyzej i schowamy sie pod gazebo:cool2::cool2:.
Miłego dnia...............
Larvunia zdrówka dla Marcelitka

ja wyszłam trochę na dwór (bo moje porządki szlag trafił bo wodę zabrali) i jak szybko wyszłam tak szybko wróciłam, duchota straszna. Piotrek z kacperkiem pojechali nad wodę na ryby:baffled: a my z Cypkiem chłodzimy się w domku

reklama
Do góry