reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry.
Ja wczoraj byłam w Naszym mieszkanku, trochę okna otworzyłam to się powietrzyło a od przyszłego tyg pomału zaczynamy remont. Centralne będzie gościu robił, okna itp. ... :tak:

Mycha to super ze wam sie udalo i macie swoje m :tak: a co to za wies?
kiedy mezus wraca ? bo mialas ostatnio na suwaczku chyba ze za tydzien a teraz sie zmienilo na 3 :baffled:

Yolanta ty w szpitalu jestes i masz neta??..to fajnie czas leci...ucaluj Gabrysia slodziaka :tak:

Moji jeszcze nie spia wkurzaja mnie..maja swoje pokoje to siedza mi nad glowa i halasuja jak ogladam film wrr...:wściekła/y:

Uciekam dobrej nocki :-)

Owca a no zmieniłam suwaczek bo pobyt męża się i stety i niestety wydłużył zależy z której strony patrzeć i wróci na koniec maja bądź początek czerwca ...

No padłam, fajnei tak bezpośrednio wyszło:-D

kroma- nie peniaj w przedszkolu Olka się szybko zaklimatyzuje, jest bystrą dziewczynką, samodzielną, najgorzej mają takie ślamazarki, uwieszone spódnicy mamy.

PR- gratki z wygranej

Ja byłam u lekarza, mam zapalenie strun głosowych:confused2:wogóle ledwo mówię. Najlepiej że chciala mi lekarka dać zwolnienie, ale ja w piątek ide na szkolenie bhp dla dozoru i firma za mnie kasę już zapłaciła, więc muszę iść, nie ma zmiłuj, a na sam czt nie oplaca mi się zwolnienia brać.
Chciałabym się choć teraz położyć, ale m jeszcze nei ma, a boje się Młodego zostawić i iść spać, bo jeszcze coś głupiego do głowy by mu przyszło.

Aneteczka no to kuruj się i wracaj szybko do zdrowia!:tak:

A u Nas wszyscy kaszlą tzn Ja i dzieci i w sumie męża siostra też bo jest u Nas ...
Ja też katar cały czas mam ale to od zatok i się go pozbyć nie mogę :-:)no:

A tak to u Nas po staremu. Yola super, że do domku wychodzicie :tak:

Miłego dnia.

reklama
helo helo:-D
mycha fajnie ze macie swoje a to ze sie pobyt przeciagnie -czasem tak bywa
madziarena a niestety zycie to taki pylek jestesmy i juz nas nie ma, dlatego trzeba sie cieszyc z kazdego dnia:tak:

ciacho z lenistwa nie patrze i Ci pisze i zawsze mnie zaskoczysz hehehehe, ide na bloga lukac ;-) U mnie tez nowosc ;-) i mam wizje na kolejne hehehe jak mloda da to dzis bedzie szycie :tak:

koty i anioły ;p znalazlam w necie kilka ciekawych pomysłów, pozmieniam troche po swojemu i bede miała Miałki w domu heheheeh. Zeby je jeszcze ktoś kupywał to byloby zarąbiaście.... No nic moze jak uzbieram gromatkę to wystawię sie na bazarku u nas moze ktos cos kupi heheheheeh :-D

reklama
Do góry