Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Frazerka,
jakoś tak miałam przeczucie i jeszcze tu zajrzałam przed wyjściem do znajomych. Ale Ci synuś niespodziankę zrobił.
Z całego serca gratuluję i Tobie i mężowi
Fazerka - ja bym go nazwał Sylwester. Swoją drogą mam kolegę, który posłał mamę na porodówkę w sylwestra. Co prawda urodził się po północy, ale i tak na imię zasłużył
Kochana Fazerkamm - serdecznie gratuluję :-)
Jestem w jednym wielkim szoku, nie spodziewałam się jakoś Maksymilianka w grudniu hi hi ale numer wyciął ale co tam to naprawdę mało ważne!!! ważne aby rósł w siłę i był wielką pociechą rodziców :-) buziakiiii
Sarat wielkie gratulacje dla Was. Zdrówka życzę dla rodziców i Synusia Fazerkam ale niespodzianka...no to Twój Synuś postawił na swoim..hehe fajny prezencik na Nowy Rok, juz jesteście razem i tulisz Synusia. Zdrówka dla Was rodziców i Maksymilianka