reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry Mamusie:-)
Agatkas teraz ja poproszę żebyś mi wywróżyła czy na wigilię będę już z maleństwem Przepowiednio Ty nasza kochana:-) Jakby cio brzuszek z wczorajszego dnia jest w albumiku:tak:
Miłego dnia Laseczki!

Dunia ale masz słodki malutki brzuszek!!!! I Ty już chcesz sie z nim rozstawać??;)
No dobra, coś mi podpowiada, że do poniedziałku to na bank się rozpakujesz:):-)

A ja dzisiaj do gina i się okaże:) Czy mała dobrze leży? Czy jest już jakieś rozwarcie? W ogóle to mi się śniło ostatnio że następnego dnia po wizycie urodziłam:) Może się spełni?:):-D

WITAJCIE;-)

Kankiya jeszcze się nie mieszcze w lateks ale mam nadzieję że już niedługo ha ha ha
ja caly czas pamietam, ze jak sie w niego zmiescisz, to wrzucisz fote:-D:-Dczekam z niecierplowoscia:-);-)

Kana i Marzycielko
trzymam kciuki za waszych mezusiow, nie zamartwiajcie sie na swieta na pewno wszystko sie dobrze skonczy;-)
Witaj Tygrysku spowrotem, pochwal sie ile Twoj Fifi wazyl i jaki byl dlugi:-)
Blizniaki mam nadzieje, ze predko zobaczysz zmiane na wadze, ze Mala super przybiera-tego Ci zycze
Myszqo Jasiu cudowny:-)
Nikado witaj spowrotem:-)
Anoli swietny pomysl z ta przyspieszona kolacja wigilijna:tak:
Landryneczko napisz priva do Cyprysiowej z prosba o dostep do albumiku:tak:
Agatkas zazdroszcze dzisiejszej wizyty-ja dopiero w srode:-(daj znac jak malutka lezy i czy cos sie ruszylo u Ciebie a swoja droga co ile chodzisz teraz do gienia co tydzien i jak inne nierozpakowane mamcie?

Kankiya ja chodzę co dwa tygodnie i mam na zmianę badanie i USG. Dzisiaj mam badanie ale mam nadzieję, że mi sprawdzi jak mała leży.
o dzieki myslalam, ze chodzisz co tydzien, bo ja tez co dwa tyg;-) a jesli chodzi o ulozenie dzidzi to mysle, ze jest to tak wazne do porodu, ze nawet jak nie bedzie tego sprawdzac to zapytaj lekarza i chyba musi to sprawdzic;-)trzymamk kciuki aby Zuzia byla do gory nozkami:-)

Landryneczko napisz priva do Cyprysiowej z prosba o dostep do albumiku:tak:

Kankiya nam zostalo jeszcze 13 dni do rozpakowania sie... ja juz z wrazenie to po nocach nie moge spac... jakie badania masz teraz ...
bo ja to tylko to slynne ktg na stojaco lub na boku :-D ciekawe w jakiej pozycji bede lezec w ta sobote ;-)

Landryneczko noce mam w miare spokojne,czasem mnie budzi twardy brzuch;-) no i zaczynam miec jazde tego typu, ze latam caly czas do toalety i sprawdzam czy nic nie leci:-D:-D
na kolejnej wizycie mam podstaawowe badanie i usg chyba, no i wyjecie mojego "ZLOTEGO"KRAZKA:-D:-D kurcze do tej pory trzymal wszystko w kupie i jak wyjde od gienia bez krazka to bede wracac chyba do domu z zacisnietymi nogami, aby nic nie wypadlo:-D:-D
a Ty mysle, ze ktg tym razem na kleczkach bedziesz miala:-D:-D

reklama
Witajcie-widzę, że nas nie przybyło;-)Choć też mi się wydaję, że Ola już ma obok siebie swoją Kruszynkę:happy:

A ja wczoraj byłam u ginka i zrobił mi takie badanie na fotelu, że myślałam,że mi oczy na wierzch wyjdą-choć stwierzdził, że to do końca nie było takie bolesne jakie trzeba-bo się zlitował nade mną bo mu jęczałam, że już,już-ale naprawdę ból nie do opisania i wytrzymania:szok:

I teraz od rana na wkładce sączy mi się taka brązowawa wydzielina nawet jej sporawo-jak myslicie to czop śluzowy-bo trochę się boję co to może być:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry