L
landryneczka_1982
Gość
Landryneczka tu masz linka do albumików: https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/
kliknelam na ten link ale nie dzialaaaa nie mam dostepu jak mozna go zdobyc????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Landryneczka tu masz linka do albumików: https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/
Landryneczka pewnie nie masz jeszcze dostępu do albumu... Musisz napisać do Cypysiowej żeby Ci go udostępniła.
dzieki dunia za informacje a tylko ona moze dac dostep do albumu ???
Tylko Cyprysiowa posiada tą władzę ;-)
:-), bądz cierpliwa, jak tylko znajdzie chwilkę na pewno Ci udostępni dostęp ;-)Dzień dobry Mamusie:-)
Agatkas teraz ja poproszę żebyś mi wywróżyła czy na wigilię będę już z maleństwem Przepowiednio Ty nasza kochana:-) Jakby cio brzuszek z wczorajszego dnia jest w albumiku
Miłego dnia Laseczki!

ja caly czas pamietam, ze jak sie w niego zmiescisz, to wrzucisz foteKankiya jeszcze się nie mieszcze w lateks ale mam nadzieję że już niedługo ha ha ha

czekam z niecierplowoscia:-);-)

o dzieki myslalam, ze chodzisz co tydzien, bo ja tez co dwa tyg;-) a jesli chodzi o ulozenie dzidzi to mysle, ze jest to tak wazne do porodu, ze nawet jak nie bedzie tego sprawdzac to zapytaj lekarza i chyba musi to sprawdzic;-)trzymamk kciuki aby Zuzia byla do gory nozkami:-)Kankiya ja chodzę co dwa tygodnie i mam na zmianę badanie i USG. Dzisiaj mam badanie ale mam nadzieję, że mi sprawdzi jak mała leży.
Landryneczko napisz priva do Cyprysiowej z prosba o dostep do albumiku
Kankiya nam zostalo jeszcze 13 dni do rozpakowania sie... ja juz z wrazenie to po nocach nie moge spac... jakie badania masz teraz ...
bo ja to tylko to slynne ktg na stojaco lub na bokuciekawe w jakiej pozycji bede lezec w ta sobote ;-)

kurcze do tej pory trzymal wszystko w kupie i jak wyjde od gienia bez krazka to bede wracac chyba do domu z zacisnietymi nogami, aby nic nie wypadlo