Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kana,Ty nam sie nie wyglupiaj!!jakie zagrozenie??i jakie plytki,bo ja malo co zrozumialamWITAM MAMUSKI PIĄTKOWO :-)
My dzisiaj w troszke lepszym humorku......ale nadal w dwupacku
Byłam dzisiaj rano na wizycie u mojej ginekolozki i dostalam skierowanie na poniedziałek do szpitala na moja ukochana kliniczna.... poniewaz plytki mi nadal, mocniej niz ostatnio spadaja i stwierdzila,ze nie ma na co czekac.... i jak sie tam stawie to niech oni decyduja co dalej.... sTWIERDZIAL,ZE MOGA TYLKO ZROBIC KTG PRZEBADAC MNIE I PUSCIC DO ODMKU,ALE W ZWIAZKU Z TYM,ZE BEDZIE TO JUZ 41 TYDZ MOGA MNIE ZOSTAWIC NA WYWOLANIE,BO JEZELI TE PLYTKI BEDA DLAEJ SPADAC TO TO JEST JAKIES TAM ZAGORZENIE DLA MNIE.... no tak wiec zobaczymy co z tego wyjdzie...
Troszkę sie ciesze, mimo tego,ze perspektywa wigili na porodówce czy po prostu w szpitalu nie napawa optymizmem,ale cóz.... moze bede miala juz malutka obok siebie, jak Maryja hahahah chcociaz Marika to wegierski odpowiednik imienia Maria, wiec calkiem pasujehahaha
A tak poza tym to Justine wszystkiego wszystkiego NAJ NAJ NAJ :*:*:*
No i Madzienka nasza kochana mi pisala wczoraj,ze dzisiaj wychodzi z malutka Julka do odmku..... tak wiec moze nas odwiedzi....kazala wszystkie mamuski pozdrowic![]()

I znów jestem pełna nadzieji, że to już dziś się stanie... Choć pewnie skurcze znów miną po paru godzinach
. Wykańczające jest to czekanie.