reklama

Grudniowe mamusie 2008

A my dzisiaj 1 miesiąc kończymy!!!! ;D

Dzisiaj Młoda kończy 2 miesiące waży już prawie 6 kg i się uśmiecha tak słodko i ślicznie.

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!

nocka super przespana misio tylko sie obudzil o 3 zjadl co mial zjesc i dalej poszedl kimac do rana:):-D:-D
a wczoraj smiac mi sie chcialo gdyz chcialm z nim wyjsc na spacerek ale on strasznie plakal wiec czekalismy az sie uspokoi i poidzie spac zeby go w spokoju do wozka zaladowac ale on mial to w nosie i ryk na caly blok:sorry::sorry: ale ja tak strasznie chcialam na ten spacer wyjsc ze sie uparlam ze idziemy mimo tego ze on placze moze sie uspokoi wiec ubieram go w czape i kombinezon a on jak by go ze skory obdzierali :zawstydzona/y::zawstydzona/y: przekroczylismy tylko prog mieszkania a on momentalnie cisza i spi:-D:-D:-D:-D caly spacerek przespal i jak wrocilismy to jeszcze z 3 godzinki kimal soie slodko:-D:-D:-D smieje sie do meza ze jak bedzie sie awanturowal Filip to bede go na balkon wystawiac:-D:-D:-D:-D:-D

troche mnie wkurza to ze mieszkam na 3 pietrze bez windy bo sama nie jestem w stanie zniesc wozka z Filipem na dwor i spacerki narazie sie odbywaja tylko w soboty i niedziele:-(:-(:-(boje sie dzwigac takie ciazary:-(:-( ale odczekam jeszcze z tydzien i podejme probe zniesienia sama calego osprzetu:tak:

a tak wogule to Dzien dobry:-):-):-)

U nas tak samo:-D wystarczy wyjść za drzwi i cisza...śpi!!!!:shocked2::shocked2::shocked2:Tez juz mówlismy o balkonie:-D

reklama
Sto lat dla Oliwci!!!!!!!!:-D:-D

A ja dzisiaj jakos tak mimo tego ze cala nocke przespalam spokojnie to caly dzien senna jestem:eek::eek: 2 kawy wypilam i mam jeszcze ochote na trzecia:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nawet przespalam sie w dzien jak Filip spał i dalej taka otłumiona chodze:eek::eek:
Ja ogolnie naleze do osob na ktore spadek cisnienia ma duzy wplyw ale cala ciaze jak reka odjal czulam sie swietnie i zadne wahania cisnien nie wplywaly na moje samopoczucie, tylko urodzilam i to wszystko znow wrocilo echhhhhhhhhhhhhhh:-(:-(:-( siedze i ziewam:eek::eek:

Witam!!!
chciałabym się dołączyc do pytania w sprawie tego kalendarza na dziń babci i dziadka tzn gdzie można takie coś zrobić,zamówić ??? Właśnie was tak od rana podczytuje i przypomniałyście mi o tych pierwszych świętach naszych wspaniałych rodziców :tak:Teraz intensywnie myślę i kombinuję co by im zrobić czy kupić na ten dzień !!!
Nasza emilka trochę przeziębiona i nigdzie nie mogę się ruszyć cały czas w domku tym bardziej że na dworze odwilż i nie chce ryzykować także jeżeli chodzi o zakupy czegokolwiek to tylko internet mi został i mąż jak by nie było:-D i dołącze sie do niektóych z was że gdyby nie internet to bym chyba na głowe dostała w tym domu :tak:
Marzycielko duży całus dla Oliwci :tak:
my jutro mamy misięcznice,kurcze ale ten czas leci ....

Hej
Tygrysku w ogole sie nie szczyp i zrob sobie te trzecia kawke, grunt zebys sie lepiej poczula. Ja tez dzis senna na maksiora, i leb zaczyna mnie bolec :dry:

Sluchajcie i kalendarz, i te koszulki i kubek oczywiscie zakupilam na Allegro, jestem uzalezniona od tego miejsca :sorry2:. Kubek wlasnie przyniosl pan listonosz, szkoda, ze przeswituje to zdjecie bo latwo sie domyslec o co chodzi. Myslalam ze bedzie idealnie czarny i dopiero po wlaniu wody zaczna sie buzki moich dzieci pojawiac. Czyli nie ma elementu zaskoczenia, na ktorym mi zalezalo :no:
Ale to chyba nie wina wykonawcy, po prostu inaczej sie pewnie nie da.
A kalendarze to mozna najrozniejsze zamawiac, ja wybralam opcje z jednym zdjeciem na gorze kalendarza, ale sa i takie, ze na kazdy miesiac moze byc inna fota, ja po prostu nie chcialam sie przekopywac przez moje zbiory zeby wybrac cos fajnego na kazdy miesiac... Poza tym cena byla duuuzo wyzsza:shocked2:

przekonalas mnie ide na kawusie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I dupa:wściekła/y::wściekła/y: mleko mi sie skonczylo a ja bez mleka nie lubie kawy!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-( wogule czuje sie jak kaleka teraz ,jakbym byla conajmniej ubezwlasnowolniona:-(:-( nawet po mleko nie moge wyjsc tylko musze czekac az mezulek wroci z pracki i mi przyniesie zakupy:-(:-( a to jeszcze godzina czasu:-(:-(ech jestesmy zamknieci z Fifuniem w czterech scianach i zalezni calkowicie od tausia;-);-);-):sorry2::sorry2::sorry::eek:

I dupa:wściekła/y::wściekła/y: mleko mi sie skonczylo a ja bez mleka nie lubie kawy!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-( wogule czuje sie jak kaleka teraz ,jakbym byla conajmniej ubezwlasnowolniona:-(:-( nawet po mleko nie moge wyjsc tylko musze czekac az mezulek wroci z pracki i mi przyniesie zakupy:-(:-( a to jeszcze godzina czasu:-(:-(ech jestesmy zamknieci z Fifuniem w czterech scianach i zalezni calkowicie od tausia;-);-);-):sorry2::sorry2::sorry::eek:

Nie jesteś sama:tak:my również jesteśmy całkowicie uzależnieni od tatusia niestety tylko że my nigdy nie wiemy o której wróci z pracy łaskawie:-(
Nie mogę się już doczekać aż przyjdzie wiosna i będzie cieplutko bo przynajmniej będziemy mogły częściej wychodzić z domku :tak:
A co do mleka to jak chcesz to mogę Ci dać bo mam dużo :tak:

Nie jesteś sama:tak:my również jesteśmy całkowicie uzależnieni od tatusia niestety tylko że my nigdy nie wiemy o której wróci z pracy łaskawie:-(
Nie mogę się już doczekać aż przyjdzie wiosna i będzie cieplutko bo przynajmniej będziemy mogły częściej wychodzić z domku :tak:
A co do mleka to jak chcesz to mogę Ci dać bo mam dużo :tak:

Aguś ale masz na mysli takie mleko od krowy prawda:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do wiosny masz racje:tak::tak: moze juz w spacerowce bedziemy smigac a to zawsze kilka kg mniej do dzwigania:tak::tak:

reklama
Aguś ale masz na mysli takie mleko od krowy prawda:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do wiosny masz racje:tak::tak: moze juz w spacerowce bedziemy smigac a to zawsze kilka kg mniej do dzwigania:tak::tak:

Oczywiście ,że od krówki mleczko :-D bo innego niestety już nie posiadam :-(ale w sumie może i dobrze bo wczęsniej będę mogła pójść do pracy,oczywiście jeżeli cosik znajdę:-(no i jak mam złość na mojego albo jakąś chandrę to mogę sobie wypić piwko lub winko bez wyrzutów sumienia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry