reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy się i my. Mati i mamusia. mati próbuje wycyckac klawiature a mamusia coś napisać :-D.

Pogoda suuuper. Mamy zamiar jechac dzisiaj do mojej siostry, ale sie zobaczy :-D.

Kokusia patrze na twojego posta i mysle sobie o jakas nowa mamusia, a tutaj nasza kokusia zmieniła zdjecie. Noooo sliczne ! :tak:

Hejka z rana! Moja młodsza już śpi sobie, cos nie miała rano humorku. A Misia poszła spać po północy!! I dzisiaj jest nie do życia, bo wstała jak zwykle o 6.
A ja musze się dzisiaj ostro wziąć za porządki, bo już mnie ten nieład dobija...

Mopku, a może ją coś zabolało np. w brzuszku, w jelitkach, napewno już wszystko dobrze.

Ollcia - powodzenia!

Witajcie....

My niedawno wstałysmy, wczoraj Julcia miała super humor, mam nadzieje ze dzisiaj bedzie podobnie, bo mam troche prasowania:-(:-(:-(:-(
Teraz spiewa w Łóżeczku a ja jak zwykle przy kompie:-D:-D:-D

Nocka super Jula pospała od 21.30 do 7:szok::szok::szok:
Pózniej jeszcze do 9.30:tak::tak::tak:

Mopku dawaj znać co mówił lekarz...trzymamy kciuki żeby wszystko było ok....:tak:

Kokusia piekne zdjęcia!!!!Trzeba jakos głosować:sorry2::sorry2:bo ja nie wiem jak to zrobić:blink::blink::blink:całkiem mozliwe że śpię jeszcze

U nas śliczne słoneczko ale zimno jak diabli:baffled::baffled::baffled:chyba spacer darujemy sobie, może na balkonik wyjdziemy:-p:-p:-p

A więc tak. Klikacie na zdjęcie i w rogu nad zdjęciem jest opcja "ocena" zaznaczacie odpowiednie pole i "głosuj". Dziękujem za wszystkie głosiki.

Witajcie w tak słoneczny dzionek:-)

My również szykujemy się na specerek co by nie stracić tak pięknego słoneczka:tak: Po drodze muszę zahaczyć przychodnię, żeby wystawili mi receptę na szczepionkę, bo po 13-tym malutki miał byc szczepiony...
Jak wrócę pogłosuję na Wasze maluszki;-)
A tak poza tym Agacia i Kokusia avatarki:tak:
Miłego dnia mamuśki:-)

hej dunia u nas tez piekny dzionek wrecz upalllllll wiec wychdzimy na spacerek poznym popoludniem...ja mam szczepienie 9 czerwca:tak:

Witam,

mam pytanie- może któraś z Was orientuje się po jakim czasie od utraty pracy trzeba się zarejestrować w urzędzie pracy, aby mieć prawo do zasiłku???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry