Agacia82
Mami :)
dooooobrerany Kaja wymiękam, lecę sobie to zapisac " krzaczornik szpiegociarz"-osobnik występujasy w międzynarodowych krzakach przeglądający fora m in. BB w poszukiwaniu straconego czasu
moznaby do wikipedii z tym![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dooooobrerany Kaja wymiękam, lecę sobie to zapisac " krzaczornik szpiegociarz"-osobnik występujasy w międzynarodowych krzakach przeglądający fora m in. BB w poszukiwaniu straconego czasu

rany Kaja wymiękam, lecę sobie to zapisac " krzaczornik szpiegociarz"-osobnik występujasy w międzynarodowych krzakach przeglądający fora m in. BB w poszukiwaniu straconego czasu

kto odgadnie jaki te 3 panstwa :-):-)a ja technikum technologii zywności ... no wiecie robaki, ryby![]()
wlasnie dzwonilam z pytaniem czy sie nie utopil...mowi ze nie,ale skrobie jakiegos wieloryba miniaturke,pewnie z folii i naklejki z wagaja jestem ciekawa jaka bedziesz miala minke jak ci z 10 ryb do czyszczenia przyniesie![]()

Ciekawy osobniczek z tej naszej Landrynki corany Kaja wymiękam, lecę sobie to zapisac " krzaczornik szpiegociarz"-osobnik występujasy w międzynarodowych krzakach przeglądający fora m in. BB w poszukiwaniu straconego czasu
??A ja jestem po marketingu,ale niebawem sie przebranzowie i kupie kule oraz kota...a ja technikum technologii zywności ... no wiecie robaki, ryby![]()

ale bym się wściekłaa ja wlasnie chcialam sie do tego dostac co ty tylko miejsca zabralkoooooo :-( padalce jedne pojechalam na wakacje wracam a ja zapisana na inny kierunek ale lepszy rydz niz nic...

a ja po anglistyce;-);-);-)wlasnie dzwonilam z pytaniem czy sie nie utopil...mowi ze nie,ale skrobie jakiegos wieloryba miniaturke,pewnie z folii i naklejki z waga
Ciekawy osobniczek z tej naszej Landrynki co??
A ja jestem po marketingu,ale niebawem sie przebranzowie i kupie kule oraz kota...![]()
moje marzenie....a ja po anglistyce;-);-);-)

i znowu na mnie siadlyyyyyyyy looooooooooo matkooooo szpieg![]()
no kto zgadnie jakie to sa te miedzynarodowe krzakikto odgadnie jaki te 3 panstwa :-):-)