Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

psieprasiamya ja po pedagogice wczensoszkolnej i przedszkolnej...i co?????? mała mna rzadzi jak sie widzihaha
dobra serio lece buziaczki:8 czy ktos mi da buziaka wkoncu,zeby se poszła czy nie do cholery??????????
w ogóle mnie nie zauwazacie dzisaj.....tylko robaki i seks Wam w głowachi krzaki
![]()

a ja po pedagogice wczensoszkolnej i przedszkolnej...i co?????? mała mna rzadzi jak sie widzihaha
dobra serio lece buziaczki:8 czy ktos mi da buziaka wkoncu,zeby se poszła czy nie do cholery??????????
w ogóle mnie nie zauwazacie dzisaj.....tylko robaki i seks Wam w głowachi krzaki
![]()

buzia Kanusiu,slodkich i kolorowych senkow dla Ciebie,Mari i Karola;-)a ja po pedagogice wczensoszkolnej i przedszkolnej...i co?????? mała mna rzadzi jak sie widzihaha
![]()

a ja po pedagogice wczensoszkolnej i przedszkolnej...i co?????? mała mna rzadzi jak sie widzihaha
![]()

please....

wiec juz mnie tu zaraz nie bedzie....zooloczki jedne
buziaki kochana, ale nie musisz od nas juz uciekaca ja po pedagogice wczensoszkolnej i przedszkolnej...i co?????? mała mna rzadzi jak sie widzihaha
![]()