• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no, no ja właśnie zaraz wskakuję do wyrka, bo ostatnio też tak machał, więc się nastawiłam, ale zanim zeszłam z bb to on zasnął :baffled:

no to jak ja przylazłam to wszystkie pouciekaly:-(
ehh..ale może i dobrze, bo ja dziś nie do gadki tylko humory bym wam popsuła, dobra może se z Elvisem :elvis:pogadam, bo wam tu smucić nie chce

gratulacje Cyprysiu well done jak to mówią angole:tak::-D:-D
a z ta Maryś to super ze w końcu porządek zrobiłaś

oj kokusia bo się przyzwyczajać zaczniesz;-)

no ja wylazłam a Ty co?ukrywasz się?

oj zazdroszczę, udanego wieczorku, moj dziś focha strzelił to nie będzie ani szampana ani truskawek

Moj tez dzisiaj nie byl taki mily bezinteresownie, ciezko pracowal caly dzien i liczyl na nagrode i juz bylo tuz tuz a tu sie okazalo, ze jestem iedysponowana:-):-) I w nagrode musial leciec do sklepu po tampony, bo mi sie skonczyly. Na nastepny raz bedzie pamietal, zeby zabardzo ie nie starac bo i tak nie zostanie to docnione :)) Wiec on teraz sam, bidula oglada Hostel2 a ja na bb, ale widze, ze juz wszystkie pouciekly, spijcie dobrze :-):-)

Dzień Dobry mamusie...położyłam sie ok 1 a mału juz o 6 3o zrobił mi pobudke :-)no i jakaś taka nie do życia jestem
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów:-D:-D:-D

Ja tez sie do Was wczoraj spieszyłam wieczorkiem zeby nadrobić ale niestety Mariusz mnie wyprzedził i nie udało sie mu lapka odebrac

U nas leje na maksa pierwszy dzien wakacji a Tomek biedaczysko mowi ze wolałby zeby szkoła była bo sie nudził bedzie:-(

i tyle bo Pati wzywa
oczywiscie Dzieńdoberek:-)

Witam i ja poniedziełkowo. U nas strasznie szaro na dworzu ale narazie jeszcze nie pada.
Ogromniaste całuski i najserdeczniejsze życzonka dla Lenki i Fabianka z okazji siódmego miesiączka-piękny wiek;-):-D

Lecę jakieś śniadanko zmajstrowac bo już mi dziewczyny powstawały.

Witam!!!!
wszystkiego naj naj dla fabianka i lenkinajadłuście się truskawek dziewczynki???ale narobiłyście smaka ia ja w domu ani truskawek ani szampana buuuuuuuuuuuu
czeka nas ciężki okres starszy syn ma wakacje i coś mi się wydaje że będzie gorszy od tego młodszego będę miała dwie (ups trzy wliczając męża)marudy w domu,i tu widzę plusy wychodzenia do pracy przynajmniej trochę od nich odpocznę hi hi hi

reklama
eitam sie i ja....:tak::tak:
nocka odpukac lepsza niz poprzednie....maly zasnal o 21.30 pierwsza pobudka na smoczka o 00.30 potem mleczko o 3.00 i tak przekimal do 6.30:tak::tak: solidaryzuje sie z maksiem (ten sam rocznik-dokladnie:-D:-D)

najlepszego dla Fabianka i Lenki zycy Alex z Ciocia:P:P:p:-):-):-)

a o co wczoraj chodzilo tygryskowi , aeger i myszce...pisalyscie do mnie na gg jak bym conajmniej z wami pisala...mnie prawie wczoraj w domu nie bylo a tu wieczorem takie wiadomosci:szok::szok:;-);-)???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry