Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś, patrząc w niebo, mogłabym sobie powiedzieć: nie cierpię poniedziałkówAle leje... Zimno jak w listopadzie, porażka. Hanka przyzwyczajona do spania na dworze, nie chce mi zasnąć i marudzi. Jasiu się mnie pyta: "A po co ty nam urodziłaś tą dzidzię, jak ona ciągle płacze i płacze?"
![]()
Chociaż kawę zdążyłam wypić, ale i tak jestem średnio przytomna.

Dziś, patrząc w niebo, mogłabym sobie powiedzieć: nie cierpię poniedziałkówAle leje... Zimno jak w listopadzie, porażka. Hanka przyzwyczajona do spania na dworze, nie chce mi zasnąć i marudzi. Jasiu się mnie pyta: "A po co ty nam urodziłaś tą dzidzię, jak ona ciągle płacze i płacze?"
![]()
Chociaż kawę zdążyłam wypić, ale i tak jestem średnio przytomna.

Bartek się budził i budził i tak mi się wydaje że to może na ząbki, bo co podchodziłam do łóżeczka to on tak strasznie tarł rączkami po dziąsłach, a wcześniej w nocy tak nie robił... no kiedy te ząbki się u nas pojawią???Witajcie, u nas leje i zimno jak w październikuczy kiedyś w końcu zrobi się ciepło
![]()
ale do sierpnia jeszcze sporo czasu więc liczę na odrobinę szczęścia w tym temacie.
?Pytia, Jasiu jest niezły agencik, czemu go nie uprzedziliscie że dzidzia moze płąkac?
Ostatnio Hania porwała mu autko, a on do niej: "Czy ty jesteś nienormalna, żeby auta do buzi dawać? Dostaniesz mandat!"
o boze....Tłukliśmy mu całą ciążę, że dzidzia będzie tylko leżeć i płakać. Ale najwyraźniej aż takich decybeli się nie spodziewał po takiej małej istotceOstatnio Hania porwała mu autko, a on do niej: "Czy ty jesteś nienormalna, żeby auta do buzi dawać? Dostaniesz mandat!"
![]()

zwariowalam