reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam sie i ja wakacyjnie:-D
widze ze produkcja stoi;-)ale dla mnie dobrze, nie musze duzo nadrabiac:-D
u nas upaly, dfziecie zaczyna marudzic, bo zabki juz prawie na wierzchu i nie chca wyjsc

dzis pierwszy dzien raczkujemy:-D:-D:-D:-D:-Di pierwszy raz spadlysmy z lozka:-(:-D
poz:-Ddrowinka:-D dla wszystkich:-D:-D:-D:-D:-D:-D
agatkas fryzurka super:tak::tak::tak::tak::tak:
:tak:

reklama
Ja podczytuję, chociaz nie bardzo jest co
Wkurzam sie bo komp strasznie mi zamula, a laptop nadal przestawia wszystkie litery, niby jest antywirus i zrobiłam skanowanie, ale dalej nie wiem o co chodzi, moze cos poprzestawiałam przez przypadek i teraz nie wiem co:zawstydzona/y::baffled:, mój jak wróci to mnie zabije, nie bedzie miała jak popisac faktur:angry:

Hey

Dzsiaj bardzo fajnie spędzilismy czas z Monią i Nikolką.
A mój M. już rozkręcił meble no i jutro jedziemy do Starachowic.
Dziwnie tak po 2 latach opuścic Wawę ale wiecie co wcale mi nie żal bo tutaj czułam się strasznie samotna .
Mam jednak parę dobrych wspomnień a najwazniejsze to poród Pysi :-)

Buziaki ode mnie i od Moni.

Witajcie
Trochę was poczytałam i uciekam spać.

Ja podczytuję, chociaz nie bardzo jest co
Wkurzam sie bo komp strasznie mi zamula, a laptop nadal przestawia wszystkie litery, niby jest antywirus i zrobiłam skanowanie, ale dalej nie wiem o co chodzi, moze cos poprzestawiałam przez przypadek i teraz nie wiem co:zawstydzona/y::baffled:, mój jak wróci to mnie zabije, nie bedzie miała jak popisac faktur:angry:
Bliźniaki spróbuj wcisnąć po lewej stronie równocześnie klawisz "shift i ctrl"
moze tylko masz przestawioną klawiature .

Miłej nocki

reklama
Witam poniedziałkowo:tak:

Tysiące buziaczków i jeszcze więcej przytulasków dla Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki i żebyście byli zawsze grzecznymi i najszczęśliwszymi dziecmi na świecie:tak::-)

Kokusia usprawiedliwiona:tak:ale podejrzewam, że juz lepiej z Natalką

no masz rację Beciaczku z Natalką już na szczęście dużo lepiej i od dzisiaj postaram się byc na bieżąco. A wczoraj to wogóle był zwariowany dzień bo miało byc tak fajnie a okazało się że szwagier wylądował w szpitalu z ostrym zapaleniem trzustki i całą niedzielę na zmianę pocieszaliśmy moją siostrę
a ja wczoraj zakupkowe szaleństwo(jak zwykle maniaczka:zawstydzona/y:)mój juz się nawet nie złości tylko śmieje ze mnie:-Djak mu powiedziałam, że przecież do Polandii jadę to na suczkę sie muszę zrobic:-D:-D:-D:-D no to on wtedy nie ma nic przeciwko:-D
A kupiłam super dziny(cięzko było znaleźć)tylko wymienić musiałam, to mi jutro przyjdą pocztą do domu, no i taką bluzeczkę fajową, jak będę jakieś fotki robiła to wam pokażę.

oj Beciaczku Ty to już się chyba na odwyk kwalifikujesz z tą manią zakupów:-D

Jaś ma chyba trzydniówkę. Trzy dni miał dosyć wysoką gorączkę i myślałam że to zęby ale dziś go wysypało trochę na brzuszku i plecach. Jutro idziemy do lekarza.
A poza tym mamy pierwszą rozwaloną brodę :tak:Jasiek stał przy stoliku i jakoś mu się nóżki poplątały i jak upadał troszkę zachaczył o stolik. I mamy pół centymetrową ranę :blink: Nawet bardzo nie płakał mój dzielny chłopina ;-)
Myszqo zdrówka dla Jasieńka i szybkiego gojenia ranki. No teraz to już z niego prawdziwy mężczyzna;-)

Ale to obie spadłyście:confused::-D Szybkiego wyłażenia ząbali:tak:

Hey
Dzsiaj bardzo fajnie spędzilismy czas z Monią i Nikolką.
A mój M. już rozkręcił meble no i jutro jedziemy do Starachowic.
Dziwnie tak po 2 latach opuścic Wawę ale wiecie co wcale mi nie żal bo tutaj czułam się strasznie samotna .
Mam jednak parę dobrych wspomnień a najwazniejsze to poród Pysi :-)
Buziaki ode mnie i od Moni.
Marzycielko powodzenia na "nowej starej drodze":tak:i pozdrowienia dla Moni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry