reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kuba ma 3 zeba a już i 4 sie przebija. teraz bedzie prawdziwym kasownikiem
Od soboty pełza na brzuchu tzn bardziej jak foczka sie przemieszcza ale wystarczy że zobaczy nasze kapcie i dostaje taaaakiego speeeeeeda że hej:-D:-D:-D
i SIEDZI!!! Wreszcie troszkę .jeszcze krótko i po chwili sie przewraca ale jednak wreszcie siedzi.. Mało tego - z pomocą przymierza sie do raczkowania i wczoraj 1 raz wypił 130 ml mleka z butli. No nauczył sie ssać w chwilę!:-D. I otwiera szuflade komody...
Wczoraj były tez chrzciny mojej chrzesnicy i Kubuń we ogóle nie boji sie nowych obcych osób. jest super dzielny. a Kinia wyglądała w sukience od cioci jak laleczka porcelanowa.
BRAWO dla zdolnego Kubusia:tak: A tak się nie mogłaś doczekac. No i super że chrzcinki się udały:tak: Czekamy na foteczki

Fajne te Wasze foteliki:tak:My jezdzimy jeszcze w pierwszym bo jest od 0 do 18kg więc mamy jeszcze trochę czasu na zmianę:-)

reklama
w piątek przyjechał wkońcu mój M :tak:po półtoramiesiecznej nieobecności:-( na dwa tygodnie na urlop:tak: ciesze sie bardzo, mam w planach wykorzystac ten czas jak najlepiej:-) w sobote bylismy juz z Lenka nad morzem, moje dziecie boi sie piasku:-D mam nadzieje ze to tylko chwilowe:tak: wczoraj zaliczylismy imieniny mojego taty, a dzis zamierzamy jechac na zakupy bo w piatek ruszamy juz na Karpacz:tak: jestem taka podekscytowana:tak::-D:-D
Sawka miłego wykorzystywania urlopu i męża;-):-D

Witam poniedziałkowo
Tysiące buziaczków i jeszcze więcej przytulasków dla Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki i żebyście byli zawsze grzecznymi i najszczęśliwszymi dziecmi na świecie:tak::-)
Kokusiu mam nadzieje, ze nier masz mi za złe, ale życzonka takie śliczne ze się podpinam

Kuba ma 3 zeba a już i 4 sie przebija. teraz bedzie prawdziwym kasownikiem
Od soboty pełza na brzuchu tzn bardziej jak foczka sie przemieszcza ale wystarczy że zobaczy nasze kapcie i dostaje taaaakiego speeeeeeda że hej:-D:-D:-D
i SIEDZI!!! Wreszcie troszkę .jeszcze krótko i po chwili sie przewraca ale jednak wreszcie siedzi.. Mało tego - z pomocą przymierza sie do raczkowania i wczoraj 1 raz wypił 130 ml mleka z butli. No nauczył sie ssać w chwilę!:-D. I otwiera szuflade komody...
Wczoraj były tez chrzciny mojej chrzesnicy i Kubuń we ogóle nie boji sie nowych obcych osób. jest super dzielny. a Kinia wyglądała w sukience od cioci jak laleczka porcelanowa.
A dziś rano, co nierstety juz nie jest takie zabawne zrobił taaaaaakie mega mega kupsko, że musze prać fotelik samochodowy. poprosu posłóżył mu jako dodatkowy pampers. :szok::szok::szok::-D:-D:szok:
może później :ninja2:, bo tewraz szykujemy sie na basen.. bez tatki wprawdzie ale z familią brata. może być wesoło
Bardzo się cieszę z postępów Kubuśka, a tak się martwiłaś, widzisz i na niego przyszła pora, a zanim sie obejrzysz to będzie wciągał po 180 ml i zasuwał z prędkością swiatła.
I super ze chrzciny udane

Witam! Niestety już poniedzialek i już jestem w pracy:-(:szok::no:

W sobote kupiliśmy młodej fotelik:) Jestem bardzo zadowolona:)
Ja też już niestety w pracy, na dodatek się wkurzam, bo wszystko nie na swoim miejscu:wściekła/y:, zawsze tak jest.
Super, ze zakup fotelika sie udał i najważniejsze że jesteś zadowolona.

Agaciu, dzięki za podpowiedź spróbuję jak już wrócę do domku.
Kokusia, ciesze sie ze Natalcia w końcu spokojniejsza

Hej

Trochę mnie tutaj nie była, ale nie miałam duzo do nadrabiania :-)
Dzisiaj Mateuszek sam usiadł :tak: i przymierza się od wczoraj do raczkowania :-D.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów !!!

Moje dziecko od kiegoś czasu tak cięzko uspic, że ja juz czasami rycze razem z nim :-(.

Wczoraj dowiedziałam sie pewna ciekawostkę :-D. Podobno jak dziecko powie piersze "tata" to bedzie miał braciszka a jak powie "mama" to siostrzyczke :-D. Mati mówi "tatatatatata" oczywiście to nie jest jeszcze tata ale słowo mama go nie interesuje :sorry2:. Mojej siostry syn powiedział pierwsze słowo "mama" i teraz ma siostre a drugiej siostry syn tylko " tata" i ma brata :-D. Śmieszne to - taki kolejny zabobon ale dla humoru wam napisałam :-D. Chociaz nie powiem ze od wczoraj bardzo intensywnie Mateuszka ucze mówić " mama" :sorry2:.

Hey

Dzsiaj bardzo fajnie spędzilismy czas z Monią i Nikolką.
A mój M. już rozkręcił meble no i jutro jedziemy do Starachowic.
Dziwnie tak po 2 latach opuścic Wawę ale wiecie co wcale mi nie żal bo tutaj czułam się strasznie samotna .
Mam jednak parę dobrych wspomnień a najwazniejsze to poród Pysi :-)

Buziaki ode mnie i od Moni.

Moje dziecko od kiegoś czasu tak cięzko uspic, że ja juz czasami rycze razem z nim :-(.

Wczoraj dowiedziałam sie pewna ciekawostkę :-D. Podobno jak dziecko powie piersze "tata" to bedzie miał braciszka a jak powie "mama" to siostrzyczke :-D. Mati mówi "tatatatatata" oczywiście to nie jest jeszcze tata ale słowo mama go nie interesuje :sorry2:. Mojej siostry syn powiedział pierwsze słowo "mama" i teraz ma siostre a drugiej siostry syn tylko " tata" i ma brata :-D. Śmieszne to - taki kolejny zabobon ale dla humoru wam napisałam :-D. Chociaz nie powiem ze od wczoraj bardzo intensywnie Mateuszka ucze mówić " mama" :sorry2:.
moja mama mi o tym mowila a Fifi mowi mama a tata nie wuiec kto wie kto wie moze kiedys bedzie siostra hihhihi:-D:-D:-D

Witajcie po przerwie;
wakacje nam się udały, choć były stanowczo zbyt krótkie.
Młody podpatrzył starszego kolegę i raczkuje ile się da! No i próbuje na nogi wstawać.

Postaram się nadrobić co u was

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry