reklama

Grudniowe mamusie 2008

WOW,druga:tak:
dzień dobry, piszę szybko, co by sie któraś nie wcisnęła:-D:-D:-Di ide drzemać, bo Wiki juz drzemie po mleczku, a Tatuś dziś wolne, na jakis spacerek sie pewnie wybierzemy, a tak po za tym to raczej żadnych ambitnych planów, pewnie dzień lenia....:tak::-D

Witam poniedziałkowo:tak:

Tysiące buziaczków i jeszcze więcej przytulasków dla Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki i żebyście byli zawsze grzecznymi i najszczęśliwszymi dziecmi na świecie:tak::-)

Podpinamy się pod piękne życzonka. Sto Lat kochani!

no masz rację Beciaczku z Natalką już na szczęście dużo lepiej i od dzisiaj postaram się byc na bieżąco. A wczoraj to wogóle był zwariowany dzień bo miało byc tak fajnie a okazało się że szwagier wylądował w szpitalu z ostrym zapaleniem trzustki i całą niedzielę na zmianę pocieszaliśmy moją siostrę

super, że z Natusia juz dobrze, ale imprezy wczorajszej nie zazdroszczę, kurczę mam nadzieje, że zapalenie nic bardzo poważnego, zdrówka dla szwagra

oj Beciaczku Ty to już się chyba na odwyk kwalifikujesz z tą manią zakupów:-D

oj niestety chyba juz tak, tylko jak tak dalej pójdzie to my naprawde z torbami pójdziemy, ale cały czas sie tłumaczę, ż edo tej pory nic sobie nie kupowałam, to chyba można troche zaszaleć co?:zawstydzona/y::tak::-D

no to teraz ja sie pięknie do Kokusi przypięłam:-D
miłego poniedziałku, i do później po drzemeczce;-):tak:

reklama
Witam poniedziałkowo:tak:

Tysiące buziaczków i jeszcze więcej przytulasków dla Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki i żebyście byli zawsze grzecznymi i najszczęśliwszymi dziecmi na świecie i pozdrowienia dla Moni​

tak tak.podpinamy sie pod życzenia:-D:-D:-D skoro już kokusia tak sie napracowała.

A my mieliśmy tyle czasu zajetego wiec ze strachem tu zaglądam a tu nawet nie tak straszno.
No to teraz chwale dziecio.

Kuba ma 3 zeba a już i 4 sie przebija. teraz bedzie prawdziwym kasownikiem
Od soboty pełza na brzuchu tzn bardziej jak foczka sie przemieszcza ale wystarczy że zobaczy nasze kapcie i dostaje taaaakiego speeeeeeda że hej:-D:-D:-D
i SIEDZI!!! Wreszcie troszkę .jeszcze krótko i po chwili sie przewraca ale jednak wreszcie siedzi.. Mało tego - z pomocą przymierza sie do raczkowania i wczoraj 1 raz wypił 130 ml mleka z butli. No nauczył sie ssać w chwilę!:-D. I otwiera szuflade komody...
Wczoraj były tez chrzciny mojej chrzesnicy i Kubuń we ogóle nie boji sie nowych obcych osób. jest super dzielny. a Kinia wyglądała w sukience od cioci jak laleczka porcelanowa.
A dziś rano, co nierstety juz nie jest takie zabawne zrobił taaaaaakie mega mega kupsko, że musze prać fotelik samochodowy. poprosu posłóżył mu jako dodatkowy pampers. :szok::szok::szok::-D:-D:szok:
może później :ninja2:, bo tewraz szykujemy sie na basen.. bez tatki wprawdzie ale z familią brata. może być wesoło

Ostatnia edycja:
Witam! Niestety już poniedzialek i już jestem w pracy:-(:szok::no:

W sobote kupiliśmy młodej fotelik:) Jestem bardzo zadowolona:) Taki: p{margin-top: 0; margin-bottom: 0; line-height:120%;word-wrap:break-word;font-family:MS Sans Serif;font-size:10pt;} MAJA Maxi Cosi Tobi Formula Black Model 2009 (684307067) - Aukcje internetowe Allegro

ale ciut taniej;-)
Swietny fotelik Agatkas,b dobry jakosciowo:-)
RECARO YOUNG SPORT 9-36kg+WKŁ.AEROSLEEP W-wa (705250574) - Aukcje internetowe Allegro
my kupilismy ten:tak:!

witajcie mamuski po weekendzie:-)
nastawiałam sie na wielkie nadrabianie a tu taka miła niespodzianka:tak::-D
Witam :-)
Wpadłam nadrobić zaległe strony i przy okazji pochwalić się, że ...mamy 2 maluśkie jedyneczki na górze :tak::tak::tak: co daje nam w sumie już 4 zębolki,:-p:-D:szok::szok: choć tak szczerze powiedziawszy to tylko jedna 1 wyszła a ta 2 jest już tuż tuż na wierzchu. .

A i mamy drugiego ząbka :-):-):-)
gratulujemy ząbków:-D:tak::tak::tak:
my jeszcze szczerbolki:-D:-D:-D

A my mamy dzisiaj wielki dzień: Hania zaczęła raczkować :-):-):-) Tzn. na razie to robi tylko parę kroczków i się kładzie, ale pierwsze koty za płoty. A wczoraj pierwszy raz sama siadła i dziś powtórzyła dwa razy ten wyczyn :tak:

ja tu przesyłam gratulacje dla Hani a tym czasem moja córcia dzisiaj pierwszy raz sama siadła:tak::-), strasznie się cieszę, robi duże postępy, dwa dni temu zaczeła robić papa, dzisiaj nauczyła się przybijać piątke i jeszcze sama zaczeła siadać:tak:
gratuluje zdolnych córeczek:tak::tak::tak:

w piątek przyjechał wkońcu mój M :tak:po półtoramiesiecznej nieobecności:-( na dwa tygodnie na urlop:tak: ciesze sie bardzo, mam w planach wykorzystac ten czas jak najlepiej:-) w sobote bylismy juz z Lenka nad morzem, moje dziecie boi sie piasku:-D mam nadzieje ze to tylko chwilowe:tak: wczoraj zaliczylismy imieniny mojego taty, a dzis zamierzamy jechac na zakupy bo w piatek ruszamy juz na Karpacz:tak: jestem taka podekscytowana:tak::-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry