reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzis nastapilo bardzo wazne wydarzenie w rodzinie wrobli hihihih maly wrobelek stanal dzis pierwszy raz sam w lozeczku normalnie zdebialam:-D:-D:-D

pozatym u nas po staremu oduczam malego wstawania w nocy postep taki ze je zamiast o 22 o 1 o 3 i 6 tylko o 21 ok 1 i o 5:):-D dodatkowwo dziec moj bawi sie ze mna w ganianego:no: wie ze nie moze wychodzic na korytarz gdyz tam zimne plytki a on non stop tam lezie i jak widzi czy slyszy jak go wolam to takiego spida dostaje i z okrzykiem radosci tam zapitala , albo siada sobie przed progiem czeka zebym sie spojrzala i wtedy jak juz jest pewien ze widze rusza na plytki normalnie nie moge juzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Jasiek na początku mówił mmamamamamama :-) później zaczęłam go uczyć "tata" i kurde teraz tylko tatatatatatta tatatattatata tatatatatata :-D ewentualnie "dada" "baba" i "ada" :-D A najlepsze jest że moja siostrzenica ma na imię Ada i jak jesteśmy u siostry to Jasiek tylko "ada ada ada" :-D

"Mama" mówi tylko jak płacze i idzie do mnie na czworaka i tak żałośnie "mamamamamamama" to się zawsze śmieje, ze jak chce na rączki to mu się przypomina kto ja jestem :-D
:-D:-D:-D Lenka tak samo, na poczaku tylko maammamamamama:tak: mój M jak przyjezdzał to mówił ze specjalnie dzieck tylko mama ucze wiec przez ostatni miesiac uczyłam tata i efekt taki ze teraz tylko tatataatatata, czasem zdazy sie tez baba:-D

dzis nastapilo bardzo wazne wydarzenie w rodzinie wrobli hihihih maly wrobelek stanal dzis pierwszy raz sam w lozeczku normalnie zdebialam:-D:-D:-D

pozatym u nas po staremu oduczam malego wstawania w nocy postep taki ze je zamiast o 22 o 1 o 3 i 6 tylko o 21 ok 1 i o 5:):-D dodatkowwo dziec moj bawi sie ze mna w ganianego:no: wie ze nie moze wychodzic na korytarz gdyz tam zimne plytki a on non stop tam lezie i jak widzi czy slyszy jak go wolam to takiego spida dostaje i z okrzykiem radosci tam zapitala , albo siada sobie przed progiem czeka zebym sie spojrzala i wtedy jak juz jest pewien ze widze rusza na plytki normalnie nie moge juzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
gratulujemy postepów:-D
w kuchni mam takiego fajnego kwiata i za kazdym razem kiedy przechodze z Nuśką obok niego to ta ciach i ciagnie, patrzy sie na moja reakcje i sie cieszy:-D ja oczywisci cały czas tłumacze ze nie wolno i jak tylko sie odwróce to ta znów szarpie za kwiatka i patrzy sie na mnie ze słodka minką :-D:-D:-D mała aparatka:-D

u mnie to samo, Nusia juz tak ładnie sama zasypiała a od paru dni jakby sie uwsteczniła tylko na rączkach:dry:

:-D taki mam plan:-p;-):-D

ZĄBKI!!!!:):tak:

Kaja, Agatkas - a te foteliki to już są montowane przodem do kierunku jazdy?

Tak - przodem:) I moje dziecko jest zachwycone:)

W y tak mówicie o raczkowaniu i siadaniu , a moje dziecko dopiero się na brzuszek zaczęło obracać i pełzać do tyłu....siedzi stabilnie w miarę ale oczywiście sama nie usiądzie:)
Za to moje dziecko już od bardzo dawna gaworzy po swojemy....baba, tata, dada, ejej, hehe, ołje itd....:) Ostatnio powiedziała: adabababum:)
:-D

Mama mówi tylko jak płacze:)

No to spryciarz mały, inteligentny po mamusi.
Śmieszne jak takie małe dzieciaczki starych w konia robią i jeszcze figlarnie patrzą w oczy co się będzie działo

sama nie wiem, ja tam nic nie widzę:confused:

W y tak mówicie o raczkowaniu i siadaniu , a moje dziecko dopiero się na brzuszek zaczęło obracać i pełzać do tyłu....siedzi stabilnie w miarę ale oczywiście sama nie usiądzie:):
moja Lenka nie raczkuje i raczej raczkowac nie bedzie:tak: jak ja położe na podłodze to sie rozjezdza jak żaba:-D siadac sama tez jeszcze nie siada ale jak tylko ma cos w zanadrzu ręki o co moze sie podciągnąć to podciąga sie i wstaje :-D

reklama
Dziewczyny, czy jako świadkowa na weselu powinnam miec jakiś określony kolor sukienki?

Proszę o jakies rady i sugestie, moze macie jakieś fajne linki z czyms co by pasowało ubrac
Juz mnie przeraza zakup czegos, bo nienawidzę mierzenia, latania po sklepach, ale chyba trzeba będzie bo czasu mam coraz mniej:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry