blizniaki2000
Fanka BB :)
No właśnieoj tam nie trac moze kolejny chlopiec powie piersze slowo mama i trzecia bedzie dziewczynka hihihihih![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnieoj tam nie trac moze kolejny chlopiec powie piersze slowo mama i trzecia bedzie dziewczynka hihihihih![]()

dodatkowwo dziec moj bawi sie ze mna w ganianego
wie ze nie moze wychodzic na korytarz gdyz tam zimne plytki a on non stop tam lezie i jak widzi czy slyszy jak go wolam to takiego spida dostaje i z okrzykiem radosci tam zapitala , albo siada sobie przed progiem czeka zebym sie spojrzala i wtedy jak juz jest pewien ze widze rusza na plytki normalnie nie moge juzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jasiek na początku mówił mmamamamamama :-) później zaczęłam go uczyć "tata" i kurde teraz tylko tatatatatatta tatatattatata tatatatatataewentualnie "dada" "baba" i "ada"
A najlepsze jest że moja siostrzenica ma na imię Ada i jak jesteśmy u siostry to Jasiek tylko "ada ada ada"
"Mama" mówi tylko jak płacze i idzie do mnie na czworaka i tak żałośnie "mamamamamamama" to się zawsze śmieje, ze jak chce na rączki to mu się przypomina kto ja jestem![]()

Lenka tak samo, na poczaku tylko maammamamamama
mój M jak przyjezdzał to mówił ze specjalnie dzieck tylko mama ucze wiec przez ostatni miesiac uczyłam tata i efekt taki ze teraz tylko tatataatatata, czasem zdazy sie tez baba
gratulujemy postepówdzis nastapilo bardzo wazne wydarzenie w rodzinie wrobli hihihih maly wrobelek stanal dzis pierwszy raz sam w lozeczku normalnie zdebialam
pozatym u nas po staremu oduczam malego wstawania w nocy postep taki ze je zamiast o 22 o 1 o 3 i 6 tylko o 21 ok 1 i o 5dodatkowwo dziec moj bawi sie ze mna w ganianego
wie ze nie moze wychodzic na korytarz gdyz tam zimne plytki a on non stop tam lezie i jak widzi czy slyszy jak go wolam to takiego spida dostaje i z okrzykiem radosci tam zapitala , albo siada sobie przed progiem czeka zebym sie spojrzala i wtedy jak juz jest pewien ze widze rusza na plytki normalnie nie moge juzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()

ja oczywisci cały czas tłumacze ze nie wolno i jak tylko sie odwróce to ta znów szarpie za kwiatka i patrzy sie na mnie ze słodka minką 

mała aparatka
u mnie to samo, Nusia juz tak ładnie sama zasypiała a od paru dni jakby sie uwsteczniła tylko na rączkach
taki mam plan
;-)
![]()

Kaja, Agatkas - a te foteliki to już są montowane przodem do kierunku jazdy?

oj tam nie trac moze kolejny chlopiec powie piersze slowo mama i trzecia bedzie dziewczynka hihihihih![]()
trzecia 
No to spryciarz mały, inteligentny po mamusi.dzis nastapilo bardzo wazne wydarzenie w rodzinie wrobli hihihih maly wrobelek stanal dzis pierwszy raz sam w lozeczku normalnie zdebialam
pozatym u nas po staremu oduczam malego wstawania w nocy postep taki ze je zamiast o 22 o 1 o 3 i 6 tylko o 21 ok 1 i o 5dodatkowwo dziec moj bawi sie ze mna w ganianego
![]()
Ja kiedys chciałam iść do wróżki ale nie mam odwagia ja tam będę miała drugiego chłopca;-) i się cieszę.
Kiedyś jak gówniarą byłam to zgłupialam i poszłam do wrózki...wszystko się sprawdziło![]()

sama nie wiem, ja tam nic nie widzęZĄBKI!!!!![]()

moja Lenka nie raczkuje i raczej raczkowac nie bedzieW y tak mówicie o raczkowaniu i siadaniu , a moje dziecko dopiero się na brzuszek zaczęło obracać i pełzać do tyłu....siedzi stabilnie w miarę ale oczywiście sama nie usiądzie:
jak ja położe na podłodze to sie rozjezdza jak żaba
siadac sama tez jeszcze nie siada ale jak tylko ma cos w zanadrzu ręki o co moze sie podciągnąć to podciąga sie i wstaje