Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nam tez to groziło ale Pan z banku ktory prowadził nas od poczatku z kredytem mial znajomości w ksiegach i udało sie to przyspieszyća my rowne 6 mies i przez te 6 miesiecy placilismy az 500zl wiecej![]()

moze masz wysoke cisnienie dzisiaj, mnie tez boli glowaNam tez to groziło ale Pan z banku ktory prowadził nas od poczatku z kredytem mial znajomości w ksiegach i udało sie to przyspieszyć
Jeny zaraz normlanie mi głowę rozsadzi na kawę patrzec nie mogę gdyz mnie odrzuca![]()

Nam tez to groziło ale Pan z banku ktory prowadził nas od poczatku z kredytem mial znajomości w ksiegach i udało sie to przyspieszyć
Jeny zaraz normlanie mi głowę rozsadzi na kawę patrzec nie mogę gdyz mnie odrzuca![]()
Ja przy bólu głowy tylko tabletkami się ratuje, bo kawy nie pije w ogóle
Mamusia nu nu nu nawet tak nie myslmoze masz wysoke cisnienie dzisiaj, mnie tez boli glowa
a moze to ciaza![]()

a czym można obniżyć ciśnienie????czosnkiemMamusia nu nu nu nawet tak nie mysl
A co do ciśnienia to zawsze mialam niskie ale dziś zaczełam własnie przypuszczac że może mam skokowe gdyż jak sie schylam to mam wrażenie że czaszkę mi rozsadzia czym można obniżyć ciśnienie????

Mamusia nu nu nu nawet tak nie mysl
A co do ciśnienia to zawsze mialam niskie ale dziś zaczełam własnie przypuszczac że może mam skokowe gdyż jak sie schylam to mam wrażenie że czaszkę mi rozsadzia czym można obniżyć ciśnienie????
Chociaż myślę, że to są tylko takie dodatki do leczenia farmakologicznego
soku ani grejfruta tez nie mam:-Kiedyś coś słyszałam o soku z aronii i czarnych porzeczek, podobno też grejfruty, ale nie jestem pewnaChociaż myślę, że to są tylko takie dodatki do leczenia farmakologicznego
![]()