reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Oki laseczki koniec gadulstwa...mała wstała i krzyczy z braku zainteresowania.....mykam..... do poźniej :*

Moja jeszcze śpi, zasnęła o 11.30:-)
Ostatnio sobie przestawiła spanie i śpi tylko raz ok 2 godzin:tak: Zasypia ok południa i mamuśka ma dłuższy odpoczynek:-)
Czasem jeszcze jej się zdarzy rano mała drzemka, jak obudzi się wcześnie na mleczko, czyli o 6:-D

Witajcie, troszkę ponadrabialam zaległości na watkach...i po tym co przeczytałam na jednym:szok::szok::szok::szok: nie wiem co mam Wam napisać

Tygrysku
znam sposoby na podwyzszenie:tak:ale domowe na obniżenie:szok::szok::szok:Martusia ma rację, podobno aronia i czarne porzeczki:sorry::sorry::sorry:

Agacia
obejrzałam, cudo, brak mi słow, wyglądaliście przepięknie:tak::tak::tak::tak:

i szczerze to nie wiem co jeszcze mialam napisac...:shocked2::shocked2::shocked2:jakas taka nie do życia dzisiaj jestem...ta pogoda mnie dołuje, u nas znowu pada śnieg i wszystko byloby ok, gdyby nie robil mega chlapy na chodnikach:crazy::crazy::crazy::crazy:

juz wiem dlaczego boli mnie glowa, bo zaczynam byc chora, piecze mnie gardlo, zaczynam kichac i to wtedy kiedy wybieram sie do domciu, ale trudno jakos przezyje, ale z wyjazdu nie zrezygnuje;-);-);-);-);-)

Sto latek dla Patusi naszej kochanej.

Też bym chciała w totka wygrac, tylko że ja nie gram:zawstydzona/y::sorry:. masakryczne te kredyty płacicie, ja mam 750 zł (i jęczę że to dużo), kredyt w złotówkach i dośc wysoko oprocentowany, bo braliśmy 6 lat temu, a wtedy oprocentowanie było wyższe, żałuję ze nie wzielismy we frankach, ale doradzili nam żeby brac w walucie w jakiej się zarabia, wiec mamy w pln

Mamusiu, zdrówka życzę, w domku zadbają o Ciebie i przejdzie choróbsko.

Madzienko, ja też taka nie do życia jakaś, na razie siedze w pracy i nie mogę się doczekac, kiedy do domku, do mojej Madzi malutkiej.

Mamusiu, to straszne z tym dzieciątkiem, płakac się chce na to wszystko,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry